Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ABI Milk
http://www.abimilk.com
Tirana Nr.9
Prizren
Tel: +381 (0)29 622 356
Fax: +381 (0)29 42 282
Në asortimentin e gjërë të prodhimeve, industria e qumështit ABI përmban shumë lloje të artikujve...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Ajka
Fsh. Legjendë
Prizren
Tel: +377 (0)44 169 635
Prodhime te qumështit dhe prodhime ushqimore.
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Devolli Company
http://www.devollicompany.com
Fusha e Pejës nr. 216/5 E/8
Pejë
Tel: +381 (0)39 434 591
Fax: +381 (0)39 433 411
Devolli Company është themeluar nga z. Ibrahim Devolli në vitin 1990. Që nga kjo datë e deri më...
Data e regjistrimit:27 Maj 2008
Frutti
http://www.frutti-ks.com
Nëna Terezë 29/B
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 221 174
Fax: +381 (0)38 221 174
Veprimtaria kryesore e ndërmarrjes "Frutti" është prodhimi i pijeve: si lëngje natyrale...
Data e regjistrimit:17 Janar 2007
LAKTO
Rr. Parku i Dëshmorëve p.n.
Therandë
Tel: +381 (0)29 271 307
Fax: +381 (0)29 271 307
K.B. "Lakto - Theranda".
Data e regjistrimit:09 Nentor 2008
Qumështorja Bylmeti
Miradi e Epërme
Tel: +377 (0)44 111 437
Qumështorja Bylmeti bën grumbullimin dhe përpunimin qumështit. Deri më tani në programin e saj...
Data e regjistrimit:23 Shtator 2008
Qumështorja Sharri
Rr. William Walker p.n.
Prizren
Tel: +377 (0)44 284; 044 190 340
Ofrojmë të gjitha prodhimet e qumështit.
Data e regjistrimit:30 Tetor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in