Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Benita Company shpk
http://www.benitacompany.com
Gremnik
Klinë
Tel: +377(0)44 183 185;(0)44 138 847
-Benita petrol:ofron karburante dhe vajra me shumicë dhe pakicë-Benita produkt:ofron gurë të thyer...
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2007
Betoniera Egzoni
Piranë
Prizren
Tel: +377 (0)44 118 522, 044 140 774, 044 163 501
Betoniera "Egzoni" përgaditë betonin në mënyrë kompjuterike, përzierësja është 2.3m3...
Data e regjistrimit:28 Nentor 2008
Betoniera Sefa
Prizren
Tel: 044 103 518; 044 352 707
Betoniera Sefa ju ofron beton të gateshm të gjitha llojeve,me paisje bashkohore në prodhimin e betonit.Cilësia...
Data e regjistrimit:04 Nentor 2008
ELEZAJ
Klinë
Tel: +377 (0)44 136 543; +377 (0)44 223 318
Firma ELEZAJ është e licensuar në këto lami:- Ndërtimin e rrugëve.- Gurëthyesin me të gjitha...
Data e regjistrimit:02 Dhjetor 2008
N.P.SH. "CONIN"
http://www.conin.biz
Rr. UCK Nr. 78/b 10 000
Prishtinë 10000
Tel: + 381(0) 390 324 009;+ 377(0) 44 502 365
Fax: + 381(0) 390 324 009
N.P.SH. "CONIN" është ndërmarrje private ndërtimore, prodhuese dhe shërbyese nga Kosova...
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in