Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Aero com
Rr. Rexhep Mala
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 718; +377 (0)44 433 574
Fax: +381 (0)38 224 718
Depo me shumicë e materialit shkollorë dhe zyrtar e cila ofron:Letër për fotokopje të gjitha formatet,...
Data e regjistrimit:05 Dhjetor 2008
ALBUS
http://www.albus-ks.com
Eqrem Cabej p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 601 445
Fax: +381 (0)38 601 445
ALBUS eshte kompani qe merret me shitjen e materialit zyrtar dhe shkollor. ALBUS eshte perfaqesues i...
Data e regjistrimit:17 Shtator 2009
Aurora
http://www.aurora-ks.com
Kroi i bardh lokali nr.29, Dardania
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 527 630
Fax: +381 (0)38 527 630
Material dhe paisje per zyre, Paisje per shkolle, Kartolina, ftesa dhe urime, Toner per printer, Fotokopje...
Data e regjistrimit:09 Tetor 2008
Libraria ABC
Avdulla Bugari Nr 1
Rahovec
Tel: 044 200 658
Librari - Material shkollor dhe për zyre, material prej letre, tregti me shumicë, Libra Enciklopedik...
Data e regjistrimit:25 Mars 2009
Libraria Noli
ob.B.Nr.4
Prishtine 10030
Tel: +377 (0)44 24 95 40
Material per zyre,material shkollor...Fotokopjim 0.015 euro per cope
Data e regjistrimit:03 Tetor 2009
XPrint
Rr. Gjon Serreqi 48a
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 111 938
Bejme shtypjen e postereve, fletepalosjeve, katalogjeve, kalendareve, formulareve, librave, shtypjen...
Data e regjistrimit:28 Shtator 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in