Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ARALBI & 7D
Rr. Beteja e Koshares 31
Pejë 30000
Tel: 039 433 320
Ngjyra dhe Llaqe.Fasada.Izolime - Hidro & Termo.KNAUF - AMSTRONG.Hekrari.Mjete dhe vegla Pune.Ekipe profesionale.Kombinim...
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
Axhystator "BENI"
Rr. Ahmet Krasniqi
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 686
Fax: +381 (0)38 244 686
Punojmë dyer dhe dritare të metalit dhe rrethoja të oborreve mbuloja të pompave të benzines, shkallë...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2008
Berati
Rr. Gjilan-Prishtinë
Gjilan
Tel: +377 (0)44 132 062; 044 133 314
Bëjmë shitjen e materialit të plotë,të fërkuar me dekorime antike. Me shumicë dhe pakicë bëjmë...
Data e regjistrimit:27 Nentor 2008
Buloni
Adem Jashari
Dardanë (Kamenicë) 62000
Tel: +377 (0)44 268 266
Fax: 0820 372 157
Puntoria Private Zejtare "BULONI"Punojme te gjitha konstruksionet te mëdhaja dhe te vogla...
Data e regjistrimit:31 Gusht 2008
DACI Konstruksione metalike
Rajoni 01
Bardhi i madh 12060
Tel: +381(0)38 591 882
Fax: +381(0)38 591 900
Firma DACI Konstruksione metalike ofron keto sherbime.Demontimin-Prodhimin dhe montimin e konstruksionit...
Data e regjistrimit:25 Qershor 2009
Eskavatori Construction Company
Qendra Tregtare, B.Diellit, Nr.28
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 542 933; +377(0)44432 744
Fax: +381 (0)38 542 933
Aktiviteti: Prodhimi i asfaltit si dhe i gurit tekniko ndërtimor, ndërtimtari e ulët dhe e lartë-rrugët,...
Data e regjistrimit:02 Mars 2007
EUROMETAL
Babush i Ri
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 325 369; +377 (0)44 503 337
Fax: +381 (0)290 325 369
- PRODHOJMË, FURNIZOJMË, MONTOJMË:- Mbulesa të profiluara: në formë tjegulle (T 40) trapezoidale...
Data e regjistrimit:29 Nentor 2008
Fabi Metal
Istog
Istog 31000
Tel: +377 (0)44 347 594
Puntoria jone gjindet ne Istog prodhojme me porosi: Porta metali, Rrethoja Metali, Mbuloja Metali, Gylindera...
Data e regjistrimit:24 Qershor 2009
GRANIT Shpk
http://www.granit-ks.com
Zona Industriale 2
Burim 31000
Tel: +381 (0)39 451 405; +377 (0)44 502 506
Fax: +381 (0)39 451 370
- Prodhimtaria: Asfalt, beton, zhavor, konstruksione metali, etj.- Ndërtimtaria: E ulët dhe e lartë...
Data e regjistrimit:01 Nentor 2008
IDEAL VOKSHI
Rr. 247/7
Pejë
Tel: +381 (0)39 427 845; +377 (0)44 137 832
Bëjmë përpunimin dhe shitjen e rrethojave dekorative, si dhe shitjen e të gjitha llojeve të profileve...
Data e regjistrimit:19 Dhjetor 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in