Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AID - Associates for Information and Development
http://aidkosova.webs.com/
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 126 007
AID është kompani e re në Kosovë por me anëtarë me përvojë, vendorë dhe ndërkombëtarë.AID...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2008
Better Service
http://www.better-service.org
Luigj Gurakuqi 139
Prizren 2000
Tel: +377 (0)44 167 986
Better Service eshte agjecion i pare dhe i vetmi ne Kosove dhe i specializuar qe ofron sherbime nepermes...
Data e regjistrimit:17 Shtator 2009
COMAX
http://www.comaxi.com
Rruga UÇK 80/3
Prishtinë 10000
Tel: +386 (0)49 468 490
COMAX është themeluar duke u bazuar në praktikat më të mira botërore të disiplinës së menaxhimit,...
Data e regjistrimit:26 Mars 2009
COMMAG Kaçaniku
Mbretëresha Teutë 137
Mitrovicë 40010
Tel: 028/ 539-773; 532-940
Fax: 028/ 539-773
NP "COMMAG Kaçaniku" me 1991 filloi si agjensi turistike e pare private ne Mitrovice. Tani...
Data e regjistrimit:04 Prill 2008
Global Alliance Network
http://www.gan-ks.com
Qendra Tregtare Dardani
Prishtinë 10000
Tel: 038 555 092
Fax: 038 555 093
Ne në Global Alliance Network bëjmë që veprimtaria juaj të jetë përkushtimi jonë. Ne kemi njohuri...
Data e regjistrimit:08 Qershor 2008
Index Kosova
http://www.indexkosova.com
Bajram Kelmendi 38
Prishtine 10000
Tel: 038 247 977
Fax: 038 247 977
Index Kosova SHPK është kompania e parë private në Kosovë që kryen hulumtime të tregut, mediave...
Data e regjistrimit:31 Gusht 2009
MDA - Management and Development Associates
http://www.seemda.com
Ulpiana, 25 Zija Shemsiu Street
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 500 147
Fax: +381 (0)38 500 247
MDA ofron konsulencë menaxheriale dhe trajnime menaxheriale për organizatat kliente. E përkushtuar...
Data e regjistrimit:19 Tetor 2007
MEL Consulting
http://www.melconsul.com
Prishtinë 10000
MEL Consulting është kompani e themeluar në Kosovë, e cila ka të punësuar ekspert të fushave te...
Data e regjistrimit:28 Janar 2008
SDLC Services
http://www.sdlcservices.com
Ulpianë
Prishtinë 10000
Welcome to SDLC Services Strategy Development and Legal Consultancy Services is a newly established...
Data e regjistrimit:13 Mars 2008
WINDSOR
Dardania Bl.9. Nr.3
Prishtine
Tel: +386 (0)49 497515
Kompania jone ofron keto sherbime:• Udhëheqjen dhe percjelljen e Evidences ne Librat Tregtar,• Percjelljen...
Data e regjistrimit:11 Mars 2010
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in