Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Avokati i Popullit i Republikës së Shqipërisë
http://www.avokatipopullit.gov.al
Bulevardi "Zhan D’Ark", Nr.2,
Tiranë
Tel: +355 04 380 300
Avokati i Popullit i Republikës së Shqipërisë.
Data e regjistrimit:17 Dhjetor 2007
Kryeministri i Shqipërisë
http://www.keshilliministrave.al
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Tel: +355 4 250474
Ueb faqja zyrtare e kryeministrit të Shqipërisë.
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
Kuvendi i Shqipërisë
http://www.parlament.al
Bul "Dëshmorët e Kombit" Nr.4
Tiranë
Kuvendi i Shqipërisë.
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
Ministria e Shëndetësisë
http://www.moh.gov.al
Bulevardi “Bajram Curri” nr. 1
Tiranë
Tel: +355 (0)43 629 37
Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Shqipërisë.
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
Presidenca e Shqipërisë
http://www.president.al
Tiranë
Ueb faqja zyrtare e Presidentit të Shqipërisë.
Data e regjistrimit:17 Dhjetor 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in