Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


KOSOFT
http://www.kosoft.eu
Bulevardi Bill Klinton
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0) 38 609 338
KOSOFT ju ofron të gjitha shërbimet për një prezantim profesional të kompanisë tuaj në internet,...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Dri-At Studio
http://www.driatstudio.com
Fidanishte
Pejë
Tel: +377 (0)44 714 525
Dri-At Studio bashkon talentin dhe pasionin me disiplinë.Misioni ynë është të sigurojmë profesionalizëm,të...
Data e regjistrimit:11 Janar 2009
Durres Business
http://www.durres.biz
L.2, Rr. Aleksander Goga
Durrës
Tel: +355682054086
Durres Biznes, eshte nje agjenci dizajni dhe reklamimi ne Durres, e cila integron strategji dhe dizenjon...
Data e regjistrimit:09 Korrik 2008
ea - design
Rr.153/3
Mitrovicë
Tel: +377 (0)44 277 058
dizajn, grafik si dhe shtypi i materialit reklamues
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Enineon
http://www.enineon.com
Nëna Terezë
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 448
Neonreklama 3D (me gypa), reklama serike me presim - vakum, qendisje deri ne 43 X 33 cmm, tampon shtyp,...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Europrinty
http://www.europrinty.net
Rr. Luan Haradinaj, K.Ramiz Sadiku p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 229 699
Fax: +381 (0)38 245 264
Europrinty shtypshkronje dhe material zyrtar.
Data e regjistrimit:14 Qershor 2008
Expik
http://www.expik.com
Kompleksi Qafa 59f
Prishtinë 10000
Tel: +38138249248
Laborator i teknologjisë informative e specializuar ne zhvillimin e aplikacioneve softuerike.
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2007
Gazirek Reklama
Sheshi Bill Klinton
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 551 749
Ju ofrojmë këto shërbime: Dizajne, reklama të larta 17m, reklama ndriquese, bilborda, tabela me reklamë...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
grafika matoshi
Dardania - Kurrizi
Prishtinë 10000
Tel: 044 112 050
Fax: 049 112 050
Dizajn Grafik * Filmim * Shtyp ...Graphic Design * PrePress * Printing ...Postera, Broshura,...
Data e regjistrimit:15 Shtator 2008
Grafika Rezniqi
Bedru Oehabu nr.14
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 530 178
Ndermarrja grafike botuese librare.
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
iArt-Media.com
http://www.iArt-Media.com
Bregu i Diellit
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 127 732
Filloni prezentimin adekuat tuajin duke filluar me IDENTITETIN e firmës tuaj, web faqen, katalogjet,...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in