Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
DUKAGJINI Group
http://www.dukagjinigroup.com
Rr. Fehmi Agani Nr. 16
Pejë
Tel: +381 (0)39 432 025
Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë...
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
Edona GmbH
http://www.edona.ch
Hochstrasse 115
Schaffhausen 8200
Tel: +41 52 624 0174
Fax: +41 52 624 0525
Agjensioni Edona GmbH, organizon udhëtime me autobus modern, Zvicer-Kosovë-Zvicer.Edona GmbH, është...
Data e regjistrimit:06 Prill 2008
ELSIG
http://www.kselsig.com
Rruga e Trepçës, Nr. 15 10000
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 221 112;+381 (0)221 113;+381 (0)38 221 114
Fax: +381 (0)38 221 115
Kompania e Sigurimeve ELSIG zhvillon aktivitetin në industrinë e sigurimeve duke vepruar nga data 02-06-2008...
Data e regjistrimit:25 Maj 2009
Incoming Travel Health Insurance
http://incominghealthinsurance.com
Rr. Azem Jashanica, Nr.24
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 277 173
Incoming Travel Health Insurance është Broker i licencuar nga BQK ( Banka Qendrore e Kosovës ) me...
Data e regjistrimit:06 Maj 2009
Kompania e Sigurimeve DUKAGJINI
http://www.insurancedukagjini.com
Bulevardi i Dëshmorëve 145
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 543 575
Fax: +381 (0)38 543 576
Ofrojmë këto shërbime:Sigurimin i automjeteve TPL e TPL+, dhe sigurimi KASKO,Sigurimin i pasurisë...
Data e regjistrimit:14 Nentor 2006
SIGAL Kosova
http://www.sigal-ks.com
Rruga e UÇK-së, nr.6
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 240 241
Fax: +381 (0)38 240 241
SIGAL Kosova eshte duke operuar qe nga Tetori 2003, Kompania eshte e organizuar plotesisht me Zyrat Qendore...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
SigKos
http://www.sigkos.com
Rr. Sylejman Vokshi Pallati i Kuq
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 24 00 22
Fax: +381 (0)38 24 02 22
Kompania e Sigurimeve SIGKOS ju ofron këto produkte të sigurimeve:Sigurimi i mjeteve motorike,Sigurimi...
Data e regjistrimit:24 Tetor 2008
Tejon Agency
http://www.tejoni.com
Rruga"Frederik.Shiroka", Kulla A, Ap.6
Tiranë
Tel: +355 (0)4 2264887,+355 (0)69 20 50 838
Fax: +355 (0)4 2420285
Eshte nje agjenci e specializuar qe ofron sherbime ne fushen e Turizmit, Immobiliare dhe Siguracione....
Data e regjistrimit:23 Qershor 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in