Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Alpha Private Security
Rr. Azem Morana pa nr.
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 909 096
Kompania e Sigurimit "Alpha Private Security " sh.p.k , ofron sherbime te sigurimit fizik me...
Data e regjistrimit:09 Maj 2009
Besa Security
Rr. Mark Isaku Nr.3
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 234 000
Projekton, monton dhe monitoron sistemet e alarmave: Alarm kundër thyerjes, alarm kundër zjarit, mbikqyrje...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
Bodyguard
Rr.Ilaz Kodra" kati II nr.28
Prishtinë 10000
Tel: 038/541515
Jemi ata qe te paret ne Kosove krijuan realitetin e industrise se sigurimit privat. Atehere kur te tjeret...
Data e regjistrimit:24 Maj 2007
ELSIG
http://www.kselsig.com
Rruga e Trepçës, Nr. 15 10000
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 221 112;+381 (0)221 113;+381 (0)38 221 114
Fax: +381 (0)38 221 115
Kompania e Sigurimeve ELSIG zhvillon aktivitetin në industrinë e sigurimeve duke vepruar nga data 02-06-2008...
Data e regjistrimit:25 Maj 2009
SFK-Security
http://www.sfk-security.com
Jusuf Gervalla 104
Prizren 20000
Tel: 038 723 333
Kompania jonë është kompani e re e sigurimit fizik e cila për synim kryesor e ka sigurimin e biznesëve...
Data e regjistrimit:01 Mars 2010
W.D.G. Security
http://www.wdgsecurity.com
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 560 215
Fax: +381 (0)38 560 215
W.D.G. Security është kompania e parë private në Kosovë, në lëmine e shërbimit të sigurimit...
Data e regjistrimit:22 Mars 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in