Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
" ANSIDOBE " SH.P.K
Lagjia "MATI 1"
Prishtine 10000
Tel: +377 (0)
" ANSIDOBE " SH.P.K me seli ne Prishtine, eshte biznes i sapo themeluar por ekipi i cili funksionon...
Data e regjistrimit:26 Maj 2013
AID - Associates for Information and Development
http://aidkosova.webs.com/
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 126 007
AID është kompani e re në Kosovë por me anëtarë me përvojë, vendorë dhe ndërkombëtarë.AID...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2008
Avokat YLLI Kameri
Bulevardi "Zhan D’Ark" pall/6/1 -brinje Gjykates se Rrethit Tirane
Tiranë 1001
Tel: 00355693450100
Mbrojtje ligjore, ne gjykaten e Rrethit Gjyqesor Tirane , Gjykjaten e Apelit dhe ne Gjykaten e Larte...
Data e regjistrimit:20 Mars 2009
COMAX
http://www.comaxi.com
Rruga UÇK 80/3
Prishtinë 10000
Tel: +386 (0)49 468 490
COMAX është themeluar duke u bazuar në praktikat më të mira botërore të disiplinës së menaxhimit,...
Data e regjistrimit:26 Mars 2009
ELSIG
http://www.kselsig.com
Rruga e Trepçës, Nr. 15 10000
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 221 112;+381 (0)221 113;+381 (0)38 221 114
Fax: +381 (0)38 221 115
Kompania e Sigurimeve ELSIG zhvillon aktivitetin në industrinë e sigurimeve duke vepruar nga data 02-06-2008...
Data e regjistrimit:25 Maj 2009
Global Alliance Network
http://www.gan-ks.com
Qendra Tregtare Dardani
Prishtinë 10000
Tel: 038 555 092
Fax: 038 555 093
Ne në Global Alliance Network bëjmë që veprimtaria juaj të jetë përkushtimi jonë. Ne kemi njohuri...
Data e regjistrimit:08 Qershor 2008
INN Consulting
http://www.inn-consulting.com
Bulevardi Bill Clinton, Qendra Tregtare Dardani, Kati 2, no.2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 550 355
INN Consulting është një ndër kompanitë lidere për kualitet në konsulence te bizneseve te vogla...
Data e regjistrimit:12 Nentor 2007
MDA - Management and Development Associates
http://www.seemda.com
Ulpiana, 25 Zija Shemsiu Street
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 500 147
Fax: +381 (0)38 500 247
MDA ofron konsulencë menaxheriale dhe trajnime menaxheriale për organizatat kliente. E përkushtuar...
Data e regjistrimit:19 Tetor 2007
MEL Consulting
http://www.melconsul.com
Prishtinë 10000
MEL Consulting është kompani e themeluar në Kosovë, e cila ka të punësuar ekspert të fushave te...
Data e regjistrimit:28 Janar 2008
Metro Consulting Group
http://www.m-cg.eu
’Ferat Graga’, Aktash 2, Pas ’Qerimit 1’
Prishtine 38000
Tel: 038/220-130
Fax: 038/220-132
Metro Consulting Group (MCG) mirret me:-Business to Business B2B-Sherbime marketingu MDM-Sherbime konsulence-Sherbime...
Data e regjistrimit:23 Tetor 2009
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in