Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Dardanica Work and Travel
http://www.dardanicawat.com
Qendra Tregtare - Bregu i Diellit
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 720 317
Programi Work and Travel Program ju mundëson studentëve nga Kosova, ashtu sikurse studentëve nga mbarë...
Data e regjistrimit:07 Nentor 2008
ELSIG
http://www.kselsig.com
Rruga e Trepçës, Nr. 15 10000
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 221 112;+381 (0)221 113;+381 (0)38 221 114
Fax: +381 (0)38 221 115
Kompania e Sigurimeve ELSIG zhvillon aktivitetin në industrinë e sigurimeve duke vepruar nga data 02-06-2008...
Data e regjistrimit:25 Maj 2009
Green Card Kosova
http://www.usakosova.com
Luan Haradinaj nr. 20
Prishtinë 10000
Tel: 044 151 335, 049 151 335
Jeto, puno dhe studjo në Shtetet e Bashkuara të Amerikës!
Data e regjistrimit:17 Tetor 2007
NPSH-POLYGLOT-FERIZAJ
Deshmoret e Kombit pn
FERIZAJ 70000
Tel: 044 378 707, 049 378 707
Fax: 00381 (0) 290 323 114
- Perkthime profesionale gjyqesore prej gjuheve: ANGLISHT, GJERMANISHT, FRENGJISHT, ITALISHT, MAQEDONISHT,...
Data e regjistrimit:31 Mars 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in