Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AAC Grup
http://www.aac-ks.com
Taslixhe II 59
Prishtine 10000
Tel: +381 (0)38 516560
Fax: +381 (0)38 555255
Mirë se vini në AAC Group, në vendin për këshillat më të mira biznesore.Sot në botën e ndërlikuar...
Data e regjistrimit:15 Shtator 2009
Accounting Plus
Dardania Su 5/7
Prishtinë 10000
Tel: 044 189 451
Accounting Plus merret me te gjitha sherbimet financiare dhe kontabilitetit, - Kontabilitetin sipas tatimeve...
Data e regjistrimit:13 Shkurt 2010
Audit n.p.a.
Dardani, QT Kroi Bardhë lok.42
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 131 457
"AUDIT" npa kryen shërbime të: Auditimit, kontabilitetit dhe Konsulencës financiare dhe...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
COMAX
http://www.comaxi.com
Rruga UÇK 80/3
Prishtinë 10000
Tel: +386 (0)49 468 490
COMAX është themeluar duke u bazuar në praktikat më të mira botërore të disiplinës së menaxhimit,...
Data e regjistrimit:26 Mars 2009
N.SH.Univerzum-Audit
Rr.Fan Noli 156 Ferizaj
Prishtinë
Tel: +377 44 124 898;500 877
Fax: 0290 327 122
Veprimtaria kryesore e biznesit tonë është e përqendruar në:-Konsulencë-Kontabilitet-Auditimin...
Data e regjistrimit:09 Shkurt 2008
WINDSOR
Dardania Bl.9. Nr.3
Prishtine
Tel: +386 (0)49 497515
Kompania jone ofron keto sherbime:• Udhëheqjen dhe percjelljen e Evidences ne Librat Tregtar,• Percjelljen...
Data e regjistrimit:11 Mars 2010
ZIG Consulting Sh.p.k.
http://www.zig-al.com
Rruga e Kavajes G Kam Business Center kati 4
Tiranë
Tel: 003554238092
Fax: 003554238092
ZIG Consulting Sh.p.k. është firma e Konsulencës kontabile-audituese-ligjore-këshilluese tregtare...
Data e regjistrimit:12 Shtator 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in