Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Eagle Technologies Ltd
http://www.eagletechnologies.co.uk
Jonce Culceski 35
Ohrid 6000
Tel: 00389 46 256 301
Fax: 00389 46 256 329
Kartela Plastike (Personalizim) - Prodhim.
Data e regjistrimit:17 Prill 2008
EuroPlastika
Podujeve
Tel: +377 (0)44 170 508; +377 (0)44 063 0211
Fax: +377 (0)44 063 0211
Bëjm riciklimin e plastikes, polietilen PE-HD, LD-PE POLIPROPILEN
Data e regjistrimit:21 Maj 2009
LTG Plast
Bernice e Poshtme
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 507 716
Bejme perpunimin e masave te plastikes; Ambalazh shishe te ndryshme nga 100ml deri ne 5 litra, me ane...
Data e regjistrimit:26 Mars 2009
PLASTIKA
FUSHË KOSOVË
PODUJEVË
Tel: 038-536-862
Fax: 038-534-018
Kompania "PLASTIKA" merret me riciklimin e folisë dhe plastikës,prodhimin e folisë dhe ...
Data e regjistrimit:31 Maj 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in