Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AIC
http://www.aiclass.eu
AIC Center Building
Tiranë
Tel: Different langage only mail.
AIC is multi wide a company on the globalised market. Our trading alliance with a lot biggest companies...
Data e regjistrimit:03 Nentor 2008
AMADEUS GROUP
http://www.amadeus-group.com
Zona Industriale, Fushë-Kosovë
Prishtinë 10000
Tel: +381(0) 38 246 247
Fax: +381(0) 38 246 248
AMADEUS GROUP S.A. është Distributor Ekskluziv Zyrtar i shoqërive më të njohura në botë për prodhimin...
Data e regjistrimit:13 Mars 2007
M.I materiale industriale
http://www.materialeindustriale.com
M.I materiale industriale. Firme intermediare qe operon kryesisht me firma Italiane dhe Gjermane , ne...
Data e regjistrimit:27 Shkurt 2008
MEGASOL
http://www.megasol.al
Rr. Bill Klinton nr. 16
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 223 657, +377 (0)44 260 455
Megasol është firma e parë shqiptare e cila bashkëpunon me firmen zvicrrane në fushën e enegjisë...
Data e regjistrimit:05 Tetor 2007
N.T.SH. "ELEKTROHETA"
Magj: Ferizaj-Prishtinë
Ferizaj 70000
Tel: 0290 322 909
Fax: 0290 322 909
Ndermarrja jon mirret me ndertimin e nenstacioneve, kabinat e transformacionit, linjat e tensionit te...
Data e regjistrimit:12 Dhjetor 2008
Pika Zero
Ali Hadri, Nr. 14
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 423 944
Electrical System Solutions:- Shqyrtime të rezistencë së tokëzimeve,- Shqyrtimi i rrufepritësve,-...
Data e regjistrimit:26 Korrik 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in