Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Alpha Private Security
Rr. Azem Morana pa nr.
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 909 096
Kompania e Sigurimit "Alpha Private Security " sh.p.k , ofron sherbime te sigurimit fizik me...
Data e regjistrimit:09 Maj 2009
e-Connect
http://www.econnect.al
Bregu i Diellit, Rr. Hyzri Talla Nr.12
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 910 910
Ofrojmë produkte dhe zgjidhje për sisteme të telefonisë, rrjetës së internetit, sisteme te alarmit...
Data e regjistrimit:06 Tetor 2009
INET
http://www.inetkosova.com
Zona Industriale Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 545 507
Shitje dhe instalim e sistemeve të sigurimit - alarme të vjedhjes (DSC-Kanadë) dhe të zjarrit (Bentel-Itali),...
Data e regjistrimit:06 Gusht 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in