Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
" ANSIDOBE " SH.P.K
Lagjia "MATI 1"
Prishtine 10000
Tel: +377 (0)
" ANSIDOBE " SH.P.K me seli ne Prishtine, eshte biznes i sapo themeluar por ekipi i cili funksionon...
Data e regjistrimit:26 Maj 2013
CF Progresi
http://www.cfprogresi.com
Rr. Bujanocit km. i 3-te, p.n.
Gjilan 60000
Tel: +381 280 326 788
Fax: +381 280 321 499
Fabrika e prodhimit te kabllove elektrike, Gjilan.
Data e regjistrimit:18 Qershor 2008
ELEKTRO AG
http://www.elektroag-ks.com
Rr. Vushtrrisë nr.7
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 432
Fax: +381 (0)38 246 415
Ndërmarje për projektime, distribuime, ekzekutime të materialit elektrik dhe instalimeve.Ndërmarje...
Data e regjistrimit:11 Dhjetor 2008
Elektro-Instal-Mont
Gjergj Kastrioti Skenderbeu
Vushtrri 42000
Tel: +377 (0)44 196 775
Kryejm: Instalime elektrike te lehta dhe te renda industriale , instalime banesore , pompa te benzines...
Data e regjistrimit:29 Gusht 2008
Elektromont & Servis "XIMI"
Drenas
Drenas
Tel: 044316539
Kryem keto pun :1.Instalime elektrike2.Servisim dhe riparime3.Montimin e hidroforve dhe pompave te ujit4.Servisimin...
Data e regjistrimit:23 Janar 2010
ELTRISI
Rr. Lidhja e Prizrenit p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 932; +377 (0)44 500 526; 044 113 621
Fax: +381 (0)38 224 932
Shitja e mallit elektrik me shumicë e pakicë, shërbime elektrike dhe projektime.
Data e regjistrimit:08 Shtator 2008
INET
http://www.inetkosova.com
Zona Industriale Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 545 507
Shitje dhe instalim e sistemeve të sigurimit - alarme të vjedhjes (DSC-Kanadë) dhe të zjarrit (Bentel-Itali),...
Data e regjistrimit:06 Gusht 2007
Ing Servis
Rr. Vellëzërit Fazliu Nr. 44
Prishtinë 10000
Tel: 044 118 616
Fax: 038 553 558
Ju ofrojmë këto shërbime:- Instalime të ujit, - Elektro-instalime, - riparime te teknikës së bardhë...
Data e regjistrimit:08 Shkurt 2009
INSTALKOS NPP
Prishtine
Prishtinë 1000
Tel: +386(0)49 464 909 / 049 239 759
Fax: +381(0)63 1627 866
Firma INSTALKOS dhe Konzerciumi Buli Te kategorizuara si nderrmarrje per Instalime Elektrike te kategorive...
Data e regjistrimit:14 Gusht 2008
Komtel Project Engineering
http://www.komtelpe.com
Rr. Agim Ramadani 34/7
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 545
Fax: +381 (0)38 222 720
Komtel Project Engineering është lider në Kosovë në lëminë e Teknologjisë Informative dhe Komunikimeve...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in