Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
BTC
Ish-Mulliri
Gjakovë
Tel: +381 (0)390 326 055; +377 (0)44 260 918
Industria e miellit BTC.
Data e regjistrimit:06 Nentor 2008
Devolli Company
http://www.devollicompany.com
Fusha e Pejës nr. 216/5 E/8
Pejë
Tel: +381 (0)39 434 591
Fax: +381 (0)39 433 411
Devolli Company është themeluar nga z. Ibrahim Devolli në vitin 1990. Që nga kjo datë e deri më...
Data e regjistrimit:27 Maj 2008
Kosmonte Foods
http://www.kosmontefoods.com
Rr. "Nëna Terezë" nr.52 Zona Industriale
Fushë Kosovë 12000
Tel: +381 (0)38 601 222
Fax: +381 (0)38 601 333
Veprimtaria primare e N.T.T. Kosmonte Foods është importimi dhe distribuimi i produkteve ushqimore....
Data e regjistrimit:21 Nentor 2008
LEGENDA
http://www.legendafoods.com
Zona Industriale (Veternik)
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 542 165
Fax: +381 (0)38 542 165
Kompani per distribuimin e mallrave ushqimore.
Data e regjistrimit:16 Prill 2007
MJALTI
Rr.Shota Galica
Ferizaj 70000
Tel: 044 116108
Shesim mjaltë origjinale të kombinuara me lulet nga jugu lindja , dhe veri perendimi i Kosovës , si...
Data e regjistrimit:19 Shkurt 2009
N.T.P. Arjeta
http://www.arjeta-ks.com
Rr. Dëshmorët e Kombit
Skenderaj 41000
Tel: +381 (0)28 582 199; +377 (0)44 506 701
Fax: +381 (0)28 582 199
Veprimtaria kryesore e N.T.P. Arjeta është tregtia, me shumicë dhe pakicë e artikujve te ndryshëm...
Data e regjistrimit:10 Dhjetor 2008
N.T.T.SH. "Tradita Tregtare"
Rr. Azem Galica
Skenderaj
Tel: 044 115 361; 044 215 727
Depo ushqimore që ofron artikuj ushqimor me shumicë dhe pakicë.
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2008
Oniherba
Prishtinë
Tel: +377 (0)44 147 974
Prodhim dhe paketim te cajrave në filter qese.
Data e regjistrimit:26 Shtator 2008
Oniherba
http://www.oniherba.com
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 147 974
Prodhim dhe paketim te cajrave filter qese.
Data e regjistrimit:04 Maj 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in