Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Federata e Basketbollit e Kosovës
http://www.fbk-ks.com
Shtëpia e Sporteve, Rr. Agim Ramadani p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 223 755
Federata e Basketbollit e Kosovës.
Data e regjistrimit:15 Janar 2007
Federata e Hendbollit te Kosoves
http://www.kosovahandball.com
Shtepia Sportit - Kati i II nr. 15
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 248 758
Fax: +381 (0)38 227 640
FBK - Federata e Hendbollit te Kosoves.
Data e regjistrimit:30 Tetor 2008
Federata e Mundjës e Kosovës
http://www.kosova-wrestling.com
Rr. Agim Ramadani, Nr 43
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 221 811
Federata e Mundjës e Kosovës.
Data e regjistrimit:04 Dhjetor 2008
FFK - Federata e Futbollit e Kosoves
http://www.ffk-kosova.com
Rruga "Agim Ramadani" nr. 45
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 226 223
Fax: +381 (0)38 226 223
FFK - Federata e Futbollit e Kosovës.
Data e regjistrimit:22 Tetor 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in