Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Albi Commerce
http://www.albicommerce.com
Zona e Re Industriale,Vetrernik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 542 020
Fax: +381 (0)38 542 026
Ofrojme artikuj ushqimor me shumicë dhe pakicë. Si dhe produkte higjienike te prodhuesve te njohur...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Korabi Company Shpk
Rr. e Tiranes p.n.
Vushtrri 42000
Tel: +377 (0)44 197 635
Fax: +381 (0)28 571 766
Jemi kompani me nje pervoj gati 20 vjeqare veprimtaria jone eshte tregetia me artikuj ushqimor, te perzier,...
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
Kosmonte Foods
http://www.kosmontefoods.com
Rr. "Nëna Terezë" nr.52 Zona Industriale
Fushë Kosovë 12000
Tel: +381 (0)38 601 222
Fax: +381 (0)38 601 333
Veprimtaria primare e N.T.T. Kosmonte Foods është importimi dhe distribuimi i produkteve ushqimore....
Data e regjistrimit:21 Nentor 2008
Luani
Qyshk
Pejë 30000
Tel: +381 (0)39 431 913
Ndërmarrja Tregtare "Luani" është përfaqsuese e Pijeve të gazuara Sinalco për territorin...
Data e regjistrimit:24 Shtator 2007
N.T.T.SH. "Tradita Tregtare"
Rr. Azem Galica
Skenderaj
Tel: 044 115 361; 044 215 727
Depo ushqimore që ofron artikuj ushqimor me shumicë dhe pakicë.
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2008
PLUS Market
Londra 108
Gjakovë 50000
Tel: +377 (0)44 236 357
Bëjmë tregtimin me pakicë te mallrave ushqimore, pijeve alkoolike, joalkoolike, duhanit, tekstilit...
Data e regjistrimit:24 Shkurt 2009
PLUS Market
Rr. Londra 108
Gjakovë 50000
Tel: +377 (0)44 236 357
Bejmë tregtimin me pakicë te artikujve ushqimore, pijeve alkolike, joalkolike, duhanit, tekstilit ...
Data e regjistrimit:16 Shkurt 2009
VAJRA BIMORE sh.a. "FIOL"
http://www.vajrabimore.com
L. Kryengritja e Fierit Rr. Ramiz Aranitasi
Fier
Tel: +355 (0)342 39 57, +355 (0)38 820 382, +355 (0)682 022 668
Fax: +355 (0)34 23 957
Sh.A. "Vajra Bimore" Fier është krijuar mbi bazën e privatizimit të ish ndërmarjes ushqimore...
Data e regjistrimit:19 Qershor 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in