Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
24 Yjet Sh.a
Hajvali
Prishtinë 38000
Tel: 044 772 990
Fax: 038 564 433
Bejm transportin e udhëtareve ne linja urbane dhe nderurbane me autobus komod.
Data e regjistrimit:04 Shkurt 2009
AGF Trans sh.p.k
Rr.Bajram Curri
Prishtinë 1000
Tel: 044 456 679; 044 174 287
Jemi firm e transportti nga gjitha vendet fqinje Shipëri, Serbi, Kroaci, Bosnje, Mali i Zi.Transport...
Data e regjistrimit:04 Janar 2009
Benita Company shpk
http://www.benitacompany.com
Gremnik
Klinë
Tel: +377(0)44 183 185;(0)44 138 847
-Benita petrol:ofron karburante dhe vajra me shumicë dhe pakicë-Benita produkt:ofron gurë të thyer...
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2007
Cimarosti sh.p.k.
http://www.cimarosti-ks.com
Rr. Fehmi Agani Nr.35
Prishtinë 10000
Tel: +381(0)38 24 83 67
Fax: +381(0)38 24 83 67
Bejmë transportimin e mallrave si dhe gjithashtu shpedicionin nga te gjitha vendet e Botës. Si dhe...
Data e regjistrimit:16 Shkurt 2007
DERBI.Q.Xh.Z.TRANS
Serava nr 79a
Shkup 1000
Tel: ++38970626427
Fax: ++38922621320
ne jemi një firmë që punojm me transport prej viti 1978 si transporter po tash jemi DERBI.Q.Xh.Z.TRANS...
Data e regjistrimit:22 Dhjetor 2008
Global Transport
http://www.globaltransport-ks.com
Rr. Skënderbeu p.n.
Gjakovë 50000
Tel: +381 (0)390 330 991; +377 (0)44 134 280
Fax: +381 (0)390 330 992
Me një kapacitet të madh, ofrojmë shërbime transportuese brenda dhe jashtë vendit për shumë kompani...
Data e regjistrimit:03 Korrik 2009
GRANIT Shpk
http://www.granit-ks.com
Zona Industriale 2
Burim 31000
Tel: +381 (0)39 451 405; +377 (0)44 502 506
Fax: +381 (0)39 451 370
- Prodhimtaria: Asfalt, beton, zhavor, konstruksione metali, etj.- Ndërtimtaria: E ulët dhe e lartë...
Data e regjistrimit:01 Nentor 2008
TAHIRSYLAJ & CO
Dardani 1
Pejë 30000
Tel: +37744462844
Fax: +386494662844
TAHIRSYLAJ & COBejm transport nderkombetare nga Kosova per te gjitha vendet e Evropes. transporti i shpejt...
Data e regjistrimit:11 Nentor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in