Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
CET-Klimatechnik
http://www.cet-iv.de
Blumenheckstrasse 34
Pforzheim 75172
Tel: +49 (0)7231 4432222
Fax: +49 (0)3221 2362100
Te nderuar zonja dhe zotrinje,firma jone egziston qe nga viti 1999, dhe vazhdimisht jemi ne kerkim(ne...
Data e regjistrimit:19 Qershor 2008
NORM AIR
Rr. e Jonit Nr.34
Prizren 28000
Tel: +377 (0)44 351 206
Ndermarrje per projektim dhe ekzekutimin e sistemeve te ngrohjes, ftohjes, ventilimit, kuzhinave profesionale-hoteliere...
Data e regjistrimit:20 Qershor 2009
NORMAIR
Rr. e Jonit
Prizren 20000
Tel: +377 (0)44 351 206
Ndermarrja N.N.SH. "NORMAIR", merret me projektim, ekzekutim dhe mbikeqyerje te sistemeve:Ngrohjes...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2009
Termo Klima
http://www.termoklima-ks.com
Lagja e re - MAT1
Prishtinë 10100
Tel: +377 (0)44 235 355
Kompania Termo Klima eshte perfaqesues i kompanive me renome nderkombetare si EMMETI, DAIKIN, HONEYWELL,...
Data e regjistrimit:15 Gusht 2009
Valfrigo
http://www.valfrigo.com
Rruga e spitalit nr. 121
Pejë
Tel: +377 (0)44 125 184
Firma VALGRIGO merret me ftofje industriale, klimatizim, prodhimin e korektoreve (regullatoreve te tenstionit),...
Data e regjistrimit:18 Mars 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in