Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Alpha Private Security
Rr. Azem Morana pa nr.
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 909 096
Kompania e Sigurimit "Alpha Private Security " sh.p.k , ofron sherbime te sigurimit fizik me...
Data e regjistrimit:09 Maj 2009
AS-COM Security
http://www.ascom-group.com
Lagja e Universitetit Nr.40
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 245 783
Fax: +381 (0)38 511 405
AS-COM Security është sektori i sigurimit i AS-COM Group. Ne merremi me furnizimin dhe instalimin e...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
Besa Security
Rr. Mark Isaku Nr.3
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 234 000
Projekton, monton dhe monitoron sistemet e alarmave: Alarm kundër thyerjes, alarm kundër zjarit, mbikqyrje...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
e-Connect
http://www.econnect.al
Bregu i Diellit, Rr. Hyzri Talla Nr.12
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 910 910
Ofrojmë produkte dhe zgjidhje për sisteme të telefonisë, rrjetës së internetit, sisteme te alarmit...
Data e regjistrimit:06 Tetor 2009
Edi Security Systems
Bekim Muhaxheri 1
Prizren 20000
Tel: 044/049-352 998
Fax: 029-625 372
Themeluar në vitin 2001, ndërmarrja "Edi Security Systems" është ndërmarrje vendore Kosovare......
Data e regjistrimit:16 Janar 2008
Elektro-Instal-Mont
Gjergj Kastrioti Skenderbeu
Vushtrri 42000
Tel: +377 (0)44 196 775
Kryejm: Instalime elektrike te lehta dhe te renda industriale , instalime banesore , pompa te benzines...
Data e regjistrimit:29 Gusht 2008
Elektromont & Servis "XIMI"
Drenas
Drenas
Tel: 044316539
Kryem keto pun :1.Instalime elektrike2.Servisim dhe riparime3.Montimin e hidroforve dhe pompave te ujit4.Servisimin...
Data e regjistrimit:23 Janar 2010
ELTING electronics
http://www.elting-el.com
Rr. Gazmend Zajmi, nr.9
Prishtinë 10060
Tel: 038 500 800
Fax: 038 244 024
Shërbime Radio-telekomunikative, Komunikime me kapacitet të lartë sisteme mikrovalore, Sisteme për...
Data e regjistrimit:20 Gusht 2008
INET
http://www.inetkosova.com
Zona Industriale Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 545 507
Shitje dhe instalim e sistemeve të sigurimit - alarme të vjedhjes (DSC-Kanadë) dhe të zjarrit (Bentel-Itali),...
Data e regjistrimit:06 Gusht 2007
InterAdria
http://www.interadria-ks.com
Ali Kelmendi 28
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 229 170
Fax: +381(0)38 246 375
Enterprise for Software development, Telecommunication and Education.Established on 1989. Product Portfolio:...
Data e regjistrimit:17 Gusht 2007
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in