Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishEUROSERRA
Gelancë
Therandë
Tel: 044427228 /044698745
Kultivojmë fruta te fresketa vendore, domate te ndryshme , tranguj, speca , qep te reja etj.Prodhime...
Data e regjistrimit:27 Prill 2007

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AGRIKOS
Dujakë
Gjakovë 50000
Tel: +377 (0)44 206 360
Fax: +381 (0)390 24 148
Agrikos është serrë moderrne dhe ka sipërfaqe prej 30 ari.
Data e regjistrimit:12 Nentor 2007
EUROSERRA
Gelancë
Therandë
Tel: 044427228 /044698745
Kultivojmë fruta te fresketa vendore, domate te ndryshme , tranguj, speca , qep te reja etj.Prodhime...
Data e regjistrimit:27 Prill 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in