Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
INET
http://www.inetkosova.com
Zona Industriale Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 545 507
Shitje dhe instalim e sistemeve të sigurimit - alarme të vjedhjes (DSC-Kanadë) dhe të zjarrit (Bentel-Itali),...
Data e regjistrimit:06 Gusht 2007
IPKO
http://www.ipko.com
Rr. Perandori Justininan Nr, 16
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 700 700
IPKO Telekomunikimet, njihet si kompania e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë....
Data e regjistrimit:30 Tetor 2006
KujtEsa
http://www.kujtesa.com
Rr. Ilaz Kodra, Dardani
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 549 760
Kujtesa is a leading provider of Internet Services in Kosova.
Data e regjistrimit:27 Tetor 2006
Napair NETworks
http://www.napair.net
Q.T. Dardania Lok 12
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 544 923
Fax: +381 (0)38 544 923
Shërbime te Konsulences per IT,Zhvillim te Aplikacioneve,Web Hosting,Web Development,CMS,VOIP,Etj.
Data e regjistrimit:02 Dhjetor 2006
Networkandcabling
Rr. Haxhi Zeka Nr.11
Prishtinë 10000
Tel: +386 (0)49 167 724; 044 744 568
Ofrojme te gjitha pajisjet Cisco, hp procurve, junipe, dhe leshojme me qira pajisjet CISCO per ushtrime...
Data e regjistrimit:20 Mars 2009
PikoTEL
http://www.pikotel.com
QT "Kroi i bardhë", Lok.68
Vushtrri 10000
Tel: +377 (0)44 60 99 40
Mund të bëni thirrje kudo në botë, në çfarëdo kohe me çmime shumë të volitshme. PikoTEL si...
Data e regjistrimit:30 Shtator 2006
Shala Telecom
http://www.shalatelecom.com
West Palm Beach
Florida
Tel: 1-718-407-0485
Shala Telecom, Wireless Phone, Energy, Web Hosting.
Data e regjistrimit:07 Maj 2008
Voip-Ks.Com
http://www.voip-ks.com
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 286 060
Voip-Ks.Com tashmë ju ofron edhe qytetarëve tanë mundësinë e blerjes se impulseve nga Kompania...
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in