Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishCentimetri - Studio urbane e arkitekturës
http://www.centimetri.eu/
Rr. UÇK Nr. 67/1
Prishtinë 10000
Tel: 044/049 214 020
“CENTIMETRI” është një shoqëri Arkitektësh, Inxhinierësh dhe dizajnerësh që i ka fillimet...
Data e regjistrimit:05 Nentor 2010

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
2a architects
http://www.2aarchitects.com
Rr. Bulevardi i Dëshmorëve 58A nr5
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 544 572
Fax: +381 (0)38 544 572
Studio -2a architects- ne strukturen e saj organizative dhe të zbatimit udhëhiqet sipas një logjike...
Data e regjistrimit:16 Tetor 2009
A Design
http://www.studioadesign.net
Rrexhep Shehu 2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 518 251
Fax: +381 (0)38 517 568
Studio per projektim dhe konsultime* Planifikim dhe urbanizem* Projektim arkitektonik* Konzervim dhe...
Data e regjistrimit:06 Gusht 2007
AGIKONS
http://www.agikons.com
Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit" A0/1
Tiranë
Tel: +355 (0)48 830003; +355 (0)69 20 87127
Fax: +355 (0)48 830004
AGI Kons" është një shoqëri që i ka fillimet e saj në vitin 2002. E organizuar në një mënyrë...
Data e regjistrimit:26 Korrik 2009
AIC
http://www.aiclass.eu
AIC Center Building
Tiranë
Tel: Different langage only mail.
AIC is multi wide a company on the globalised market. Our trading alliance with a lot biggest companies...
Data e regjistrimit:03 Nentor 2008
ArsProjecting Group
http://www.arsprojecting.com
Rr. Reqakut
Ferizaj 70000
Tel: 044174343
Fax: 0290323206
Posedojmë përfaqësinë e firmes se mirenjohure gjermane "BRILLUX".Ngjyra, Llaqe, Epoxide,...
Data e regjistrimit:20 Prill 2009
AS Projekt
Rruga e Llapit Nr,40?a
Prishinë 10000
Tel: +386 (0)49 657 695
BËJMË PROJEKTIMIN DHE MBIKËQYRJEN E PLANIT, JAM ARKITEKT NGA PRISHTINA, EJANI DHE NA VIZITONI.ME RESPEKTINXHINIER.MR.SC.AHMET...
Data e regjistrimit:29 Janar 2009
Bp Home LLC
http://www.bp-home.com
Lidhja e Prizrenit,Nr:45,Tophane
10000
Tel: 044/049174800n
Fax: 038240120
Tregtim i te gjitha matrialeve të enterierit dhe exterierit, Ndërtim dhe zhvillim të projekteve të...
Data e regjistrimit:30 Nentor 2009
Centimetri - Studio urbane e arkitekturës
http://www.centimetri.eu/
Rr. UÇK Nr. 67/1
Prishtinë 10000
Tel: 044/049 214 020
“CENTIMETRI” është një shoqëri Arkitektësh, Inxhinierësh dhe dizajnerësh që i ka fillimet...
Data e regjistrimit:05 Nentor 2010
Enggroup sh.p.k.
Rr. "Agim Ramadani" nr.8
Prishtinë
Tel: +377 (0)44 358 254
Ndërmarrja jonë bënë projektimin dhe ndërtimin e objekteve të ndryshme.
Data e regjistrimit:08 Qershor 2007
FERIZI + FERIZI Architects
Rrustem Statovci 47
Prishtinë
Tel: +377 (0)44 676 779
FERIZI+FERIZI Architects është studio profesionale e projektimit që ofron të gjithë gamën e shërbimeve...
Data e regjistrimit:17 Shkurt 2009
Shko tek faqja: 1 2 3 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in