Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Agjencia e Pavarur e Lajmeve "Vushtrria Press"
http://www.vushtrriapress.shqipo.com
Vushtrri
Vushtrri 42000
Agjencia e Pavarur e Lajmeve "VushtrriaPress" është e para e këtij lloji në Historinë...
Data e regjistrimit:23 Maj 2008
BBC - shqip
http://www.bbcalbanian.com
Bush House, Strand
Londër WC2B 4PH
Tel: +44 020 7557 3021
Fax: +44 020 7379 1059
BBC në gjuhen shqipe.
Data e regjistrimit:19 Nentor 2006
Daily News Agency
http://www.dailynews.com.mk
Shkup
Shkup 1000
Tel: +389 (0)71 466 029
Agjencia e lajmeve Daily News është themeluar nga gazetarët Destan Jonuzi dhe Fati Bajrami.Është...
Data e regjistrimit:14 Nentor 2008
INA - Iliria News Agency
http://www.ina-online.net
rr.Gjuro Gjakoviq nr.18/2
Shkup 1000
Tel: +389 (0)75 410 157
Fax: +389 (0)75 410 157
Agjencia e Lajmeve INA( Iliria News Agency ) është e para në gjuhën shqipe në Maqedoni e themeluar...
Data e regjistrimit:22 Gusht 2008
INFOSOT
http://www.infosot.com
Rr. Shaban Polluzha
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 154
INFOSOT - Agjencia Rajonale e Lajmeve.
Data e regjistrimit:22 Gusht 2008
Kosova Live
http://www.kosovalive.com
Aneksi te Pallati i Shtypit, Kati II
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 248 321
Fax: +381 (0)38 248 319
Agjencia e lajmeve Kosova Live.
Data e regjistrimit:02 Shtator 2007
Kosova Press
http://www.kosovapress.com
Rruga "Nënë Tereza" Nr. 20
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 248 721
Fax: +381 (0)38 248 721
Agjencia e lajmeve Kosova Press iu ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (6 ditë në javë) nga...
Data e regjistrimit:13 Dhjetor 2007
Media House Kosova
http://www.mediahousekosova.com
Ulpiane
Prishtine 10.000
Tel: +37744145186
Media House Kosova is leading media consultancy providing a comprehensive range of corporate and marketing...
Data e regjistrimit:01 Korrik 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in