Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ALB-MED
http://www.alb-med.com
Adem Jashari p.n.
Dragash 22000
Tel: +377 (0)44 179896
ALB-MED është botues i specializuar në fushën e mjekësisë dhe të edukimit shëndetësor. 1. Atlasi...
Data e regjistrimit:17 Tetor 2006
Allianz
Rr. Vellushë e Poshtme, Nr.22
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 146
Fax: +381 (0)38 246 146
Allianz - Depo dentale.
Data e regjistrimit:03 Shtator 2008
EuroPharm
Zona Industriale Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 544 185; 038 544 186
Fax: +381 (0)38 544 185; 038 544 186
EuroPharm është përfaqsues ekskluziv i barërave të HEMOFARM-it për Kosovë.- EuroPharm është...
Data e regjistrimit:17 Nentor 2008
Exclusive sh.p.k
http://www.exclusive-team.com
Zona Industriale
Prishtinë 10000
Tel: 038 601 150
Fax: 038 601 151
Kozmetike, pasterti personale dhe farmaci.
Data e regjistrimit:08 Gusht 2008
Friends Medical
http://www.friendsmedical.com
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 194
Fax: +381 (0)38 249 835
Friends ofron të gjitha llojet e paisjeve medicionale dhe material harxhues me garancion si dhe afat...
Data e regjistrimit:08 Shtator 2008
LEKA-med
Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 548 845
Fax: +381 (0)38 540 712
Ndërmarrje shëndetësore për furnizim medicinal.
Data e regjistrimit:21 Shtator 2008
Liza-trade Pharmaceuticals
http://www.lizatrade.com
Rr:Bingeni Nr:104
Prizren 20000
Tel: +381 (0)29 552 937
Fax: +381 (0)29 552 937
Liza-trade Pharmaceuticals është kompani farmaceutike e cila merret me marketingun dhe shitjen e...
Data e regjistrimit:25 Tetor 2008
Medilab Human
Bregu i Diellit, Rr. -I-, Hyrja 4, Nr.3
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 549 666; +377 (0)44 501 319/501 320
Fax: +381 (0)38 245 891
Ne bashkepunim me firmen gjermane Human GmbH Viesbaden kryen te gjitha analizat biokimike dhe hematologjike...
Data e regjistrimit:01 Nentor 2008
Shoqata Farmaceutike e Kosovës
http://www.pharmaks.com
Rr. 28 Nentori, Qendra Tregtare
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 544 570
Fax: +381 (0)38 544 570
Shoqata Farmaceutike e Kosovës.
Data e regjistrimit:23 Janar 2007
Sinorg Pharmaceuticals
http://www.sinorg.net
Magjistralja Prishtinë-Shkup km9
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 505 460
Fax: 038 624 328
Sinorg Pharmaceuticals - Përfaqësues gjeneral për Kosovë për: VIOSER, Kruger, Unipharma, etj.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in