Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
"Dina-R"
Brekoc
Gjakovë 50000
Tel: 049 157 537
Fax: 039 020 781
Supermarket "Dina-R" Brekoc-Gjakovë
Data e regjistrimit:16 Janar 2009
Afri Trade
Rr.Jeta e re p.n
Prizren
Tel: +381 (0)29 622 300
Fax: +381 (0)29 622 300
Depo ushqimore që ofron artikuj ushqimorë me shumicë dhe pakicë.
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Ajka
Fsh. Legjendë
Prizren
Tel: +377 (0)44 169 635
Prodhime te qumështit dhe prodhime ushqimore.
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
ELAN PETROL Shpk
rr.Gj.K.Skenderbeu pn
Vushtrri 42000
Tel: +377 (0)44 197 631
Fax: +381 (0)28 573 373
Supermarkete, stacion karburantesh dhe textil, Tregti me derivate te naftes.
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009
Elida market
Nënë Tereza
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 160 423
Shitja e artikujve ushqimor me shumic dhe pakicë.
Data e regjistrimit:31 Dhjetor 2006
Euromax
http://www.euromax.com.al
Tiranë -Durres, km6
Tiranë
Tel: +355 (0)4 380 000
Fax: +355 (0)4 380 001
Hipermarketi Euromax I vetmi në vend me shumëllojshmërinë më të madhe të produkteve ushqimore...
Data e regjistrimit:26 Nentor 2008
Market Enisi
Ferizaj
Tel: 044171640
ofroj ushqime te ndryshme, pije te ndryshme, mjete higjienike pemë dhe perime.
Data e regjistrimit:01 Tetor 2007
Minimarket Agmia
Rr. Brigada UÇK-5
Gjilan
Tel: +381 (0)28 020 888
Fax: +381 (0)28 025 880
Minimarket.
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
NTP Gashi
Drenas 417069
Tel: +37744417069
Ntp Gashi ka mininimarketin edhe internet kafen besi net edhe cafiterin takimi skenderaj. Ne keto...
Data e regjistrimit:29 Janar 2008
PLUS Market
Londra 108
Gjakovë 50000
Tel: +377 (0)44 236 357
Bëjmë tregtimin me pakicë te mallrave ushqimore, pijeve alkoolike, joalkoolike, duhanit, tekstilit...
Data e regjistrimit:24 Shkurt 2009
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in