Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishEUROTERM
http://www.euroterm.kosova-yp.com
Kalabria, p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 541 189
Fax: +381 (0)38 541 189
Euroterm ju ofron material për nxemje qendrore te prodhuesve te njohur si: Centrometal, CTC, Rotex,...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
"Vali Commerc"
Rr.Jasharajve
Drenas 13000
Tel: 044 181 084
Vali Commerc -drenas Ofron per shitje :Teknik te bardh,material elektrik,vegla pune...Te gjitha keto...
Data e regjistrimit:14 Korrik 2009
Adria Kosova sh.p.k.
Rruga "Nënë Tereza" 48/3
Prishtinë 10000
Tel: 044945322 & 049362883
Fax: 038224512
Adria Kosova sh.p.k., është përfaqësuese e "Dr Luigit" për Kosovë, prodhues ekskluziv...
Data e regjistrimit:26 Mars 2008
ALBADON
Lagja e Spitalit p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 284-426
Shesim mallëra të ndyshme me shumicë, posaqërisht me pije jo alkoholike.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Albi Commerce
http://www.albicommerce.com
Zona e Re Industriale,Vetrernik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 542 020
Fax: +381 (0)38 542 026
Ofrojme artikuj ushqimor me shumicë dhe pakicë. Si dhe produkte higjienike te prodhuesve te njohur...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
ALBIMI LTD
http://www.albimi.com
Lidhja e Prizrenit p.n
Gjilan 60000
Tel: +381 280 320 006
Fax: +381 280 328 540
Kompania Albimi mirret me montimin,shitjen dhe servisimin e bicikletave per gjitha moshat, njeherit ofron...
Data e regjistrimit:18 Dhjetor 2007
ALBULENA IMPEX
http://www.albulenaimpex.com
Rr. Vëllezrit Fazliu, nr. 290
Prishtinë 10000
Tel: 038/250514
Fax: 038/243203
ALBULENA IMPEX është importuese e disa firmave me renome botërore,si:SCA Hygiene Products (Zewa,Libresse,Tena,Libero,Tork)GSK-GlaxoSmithKline...
Data e regjistrimit:18 Mars 2008
Alexandris Albania Ltd
Veve Group Nr. 304. Blvd. Zogu I
Tel: +3554228981
Fax: +3554228982
Emri ynë për dekada me radhë ka qenë i lidhur me: • Rripat e transmisionit,• Rripat transportues,•...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Alushi-Lkw-Baumaschinen
http://www.alushi-lkw-baumaschinen.de/
Schleißheimer Str.126
München
Tel: +49 - 172 - 890 90 19
Shitje te makinave te ndryshme: Kamionave Makinave per Ndertimtari ne Minhen, Gjermani.
Data e regjistrimit:16 Tetor 2006
Besimi Commerce Sh.p.k
Rr. Komandant Kumanova p.n
Shtime
Tel: +381 (0)38 556 282
Fax: +381 (0)38 556 282
1. Shitja e të gjithave materialeve ndërtimore për ndërtime të vrazhda, për fazën e meremetimit,...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Bioline
Zhur
Prizren
Tel:  +377 (0)44 168 446, +377 (0)44 129 062
Firma merret me grumbullimin e bimëve mjekësore.
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in