Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Radio Taxi "Geti"
Prishtinë
Tel: +377 (0)44 111 777
Radio Taxi "Geti" - Prishtinë.
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2007
Radio Taxi "ROBERTI"
Emshir Zona A/1
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 500 006; 044/049 111 999
Radio Taxi "ROBERTI" - Cilësi, Shpejtësi, Korrektësi, 24h në shërbimin tuaj.
Data e regjistrimit:25 Janar 2007
Radio Taxi Fortuna
Tregu i Gjelbërt
Prizren 28000
Tel: 044 380 000
Fax: 029 630 222
Radio Taxi Fortuna - Prizren.
Data e regjistrimit:07 Prill 2009
RADIO TAXI OK
Prizren
Prizren
Tel: +381 (0)29 25 557
Kompani TAXI.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Radio Taxi TITANIC
Rr. Shaip Kamberi p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 232 322; +377 (0)44 232 324
Radio Taxi TITANIC - Gjithmonë në shërbimin tuaj.
Data e regjistrimit:02 Nentor 2008
Radio Taxi Velania
Rr. Shaip Kamberi p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 225 325; +377 (0)44 225 325
Radio Taxi Velania - Në shërbimin tuaj 24 orë.
Data e regjistrimit:18 Tetor 2008
Radio Taxi Victory
Prishtinë 10000
Tel: 038 555 333, 044/049 111 222
Radio Taxi Victory - Prishtine.
Data e regjistrimit:03 Dhjetor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in