Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Kompleksi AS
Ferizaj
Tel: +377 (0)44 120 471
Kompleksi AS- Pishinë,- Motel,- Restaurant,- Petrol.Kompleksi AS ju ofron të gjitha kushtet që të...
Data e regjistrimit:11 Janar 2008
Motel & Restaurant "VRANINA"
Gllaviçicë (km i 8, Pe-Pr)
Pejë
Tel: +377 (0)44 639 278
Organizojmë:Dasma, Ahengje Familjare, Seminare, etj.Kapaciteti i ulëseve është 450 sosh.Nëse na...
Data e regjistrimit:09 Tetor 2006
Motel & Restorant "MUJA"
Reqan
Prizren
Tel: +377 (0)44 190 035
Tek motel restorant "MUJA" në çdo kohë mund të shërbeheni me pite dhe tava te Prizrenit....
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Motel - Restaurant "KATANA"
Zhegër
Gjilan 60000
Tel: +377 (0)44 265 705; 044 342 684; 044 376 599
Restaurant me mëny të pasur, Sallë për ahengje të ndryshme, Sallë ditore, Dhoma fjetje me komoditet...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2008
Motel Villa Liria
Magjistralia (Prishtinë - Fushë Kosovë)
Prishtinë
Tel: + 377 (0)44 127 011
Motel Villa Liria.
Data e regjistrimit:15 Qershor 2008
Motel-Restorant "Aviano"
Sllatinë p.n.
Fushë Kosovë 12000
Tel: 038 566 333; 044 179 912
Tek Motel-Restorant "Aviano" ju mund të gjeni një shërbim të lartë, dhe profesional, specialitete...
Data e regjistrimit:11 Dhjetor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in