Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English


Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Shpejtimi
Sheshi Bill Clinton 14
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 235 333
Fax: +381 (0)38 235 333
Linja te rregullta urbane dhe ndërurbane, udhëtime me autobus në çdo relacion te mundshëm, ekskurzione...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
Zef Reisen
Rr. Nëna Terezë p.n
Gjakovë
Tel: +381 (0)390 23 940
Fax: +381 (0)390 23 940
Ju mirëpret në çdo kohë duke ju ofruar këto shërbime vijat e rregullta për: Zurih, Bazel, Gjenevë...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
AL - ITKAN
http://www.al-itkan.com
Dardani
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 542 096
Fax: +381 (0)38 542 098
Organizojmë aranzhmane për haxh dhe umre në bashkëpunim me kompaninë e njohur nga Arabia Saudite...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
N.SH. Altavia Travel
http://www.altaviatravel.com
Luan Haradinaj N# 27 Përballë stacionit të Policisë N# 1
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 543 543
Fax: +381 (0)38 517 715
Orari i punës E Hënë - E PremtëE Shtunë E Dielë Prej orës 08:30 deri në 19:00Prej orës 09:00...
Data e regjistrimit:05 Tetor 2006
DONA-TOURS
Agjencia gjindet te ndertesat e reja ku tani jan ndertuar te ura e hekrit ne vushtrri
Vushtrri
Tel: +377 (0)44 198 421
Fax: 003211698350
Mirë se vini te DONA-TOURS. Ne udhëtojmë qdo dit per ne rrugrn magjitrale Prishtinë dhe Mitrovicë...
Data e regjistrimit:10 Tetor 2006
A.T.FLAKA
28 Nëntori
Gjilan
Tel: +381 (0)280 20 622
Fax: +381 (0)280 20 622
risi risi bejmë organizimin ne HAXH me qmime te volitshme.transfere me BUS- etj.... rezervime te biletave...
Data e regjistrimit:11 Tetor 2006
ASLLANITOURS
Rr.GjonN.Kazazi 386/2
Gjakovë
Tel: 381(0)390 23111, 37744 129129
ORGANIZOJME FLUTURIME ME AEROPLAN: Prishtinë- Zurich Prishtinë-Wien Prishtinë-Frankfurt Prishtinë-Tiranë...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Kosova Airlines
http://www.kosovaairlines.com
Vellusha e Poshtme 17
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 24 91 85
Fax: +381 (0)38 24 91 89
Kosova Airlines ju mundëson rezervimin Online te biletave, paguaj me Visa dhe Matercard.
Data e regjistrimit:04 Nentor 2006
A & N Travel Agency
http://www.antravel.net
Qendra tregtare "Përparimi" lok. 66
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 559 230
Fax: +381 (0)38 559 230
Kompania jonë gjatë tërë vitit kalendarik disponon me aranzhmane të ndryshme turistike verore dhe...
Data e regjistrimit:22 Dhjetor 2006
Union Travel
Rr. Nëna Terezë, 58A/2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 552 233
Fax: +381 (0)38 553 787
Union Travel është agjensi udhëtimesh, është anëtare e IATA-s, agjent i autorizuar për te gjitha...
Data e regjistrimit:11 Janar 2007
Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in