Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ALBADON
Lagja e Spitalit p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 284-426
Shesim mallëra të ndyshme me shumicë, posaqërisht me pije jo alkoholike.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Banja e Kllokotit, Fabrika e ujit mineral & CO2
http://www.bk-ujekllokoti.com
Kllokot
Viti
Tel: +381 (0)280 85 002
Fax: +381 (0)280 85 022
Kllokoti gjindet në mes të rrugës Ferizaj-Gjilan. Ujë Kllokoti është ujë mineral natyral me përberje...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
Birra Korça
http://www.birrakorca.com
Bulevardi,Fan S.Noli,nr1
Korçë
Tel: +355 (0)825 4033
Fax: +355 (0)824 2965
Birra E Parë Shqipatre Prej 1928.Ofrojm këto produkte:Birrë plinsner e zezë, Birrë plinsner bionde...
Data e regjistrimit:16 Prill 2009
Birra Peja
http://www.birrapeja.com
Rr. "Nexhdet Basha" nr.16
Pejë 30000
Tel: +377 (0)44 501 733
Drejtori i përgjithshëm: Z.Agim Elshani Tel: 00377 44 501 733 Drejtori teknik: Ing.Dip Rexhë Krasniqi...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
Birra Tirana
http://www.birratirana.com
Rr. e Kavajës
Tiranë
Tel: +355 (0)4 229 770
Fax: +355 (0)4 229 770
Birra Tirana eshte ndertuar ne vitin 1960. Nga viti 1960 ka prodhuar dhe shitur birre te tipit Pilsen...
Data e regjistrimit:24 Nentor 2006
Bonus Bonita
http://www.bonusbonita.com
Magjistralja PR-PZ
Lipjan
Tel: +381 (0)38 582 850
Fax: +381 (0)38 581 703
"BONUS" gjendet në qytetin e Lipjanit, në magjistralen Prishtine-Prizren, në largësi prej...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
CCHBC Kosovo L.L.C
Magjistralja Prishtinë-Shkup
Lipjan
Tel: +381 (0)38 540 690; +381 (0)38 540 892;
Fax: 038 540 689
Coca-Cola HBC Kosovo L.L.C.
Data e regjistrimit:22 Tetor 2008
Cufi
Rr. Vellëzërit Fazliu
Prishtinë
Tel: 0179/5099682; 044249111
Fax: 081426528229
Merrem me shitjen e detergjentit, prodhim Gjerma ARISIL-PLUS me shumicë dhe pakicë, kërkoj bashkëpuntor...
Data e regjistrimit:16 Mars 2008
Devolli Company
http://www.devollicompany.com
Fusha e Pejës nr. 216/5 E/8
Pejë
Tel: +381 (0)39 434 591
Fax: +381 (0)39 433 411
Devolli Company është themeluar nga z. Ibrahim Devolli në vitin 1990. Që nga kjo datë e deri më...
Data e regjistrimit:27 Maj 2008
DUKAGJINI Group
http://www.dukagjinigroup.com
Rr. Fehmi Agani Nr. 16
Pejë
Tel: +381 (0)39 432 025
Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë...
Data e regjistrimit:16 Dhjetor 2007
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in