Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AIBA Company
http://www.aiba.com.al/
Lagja,14, Shkozet
Durres
Tel: +355 52 64183
Fax: +355 52 64182
AIBA Company krijohet ne vitin 1993 nga vellezerit Duka. Qe nga viti i krijimit Kompania ka patur arritje...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Mish Kosova
Jeta e re 88
Prizren
Tel: 02941335 044/12648-044/274296
Prodhimi i produkteve te mishit.
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
N.P.T. MEKA
http://www.meka-mish.com
Fshati Plavë
Dragash
Tel: +381 (0)38 502 385
Fax: +381 (0)38 502 385
N.P.T. MEKA ju ofron mish dhe produkte të mishit siq janë: Suxhuk, Suxhuk shtëpiak, Sallam pule, Sallam...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Progres
Prizren
Tel: +377 (0)44 186 970
Fabrika për përpunimin e produkteve të mishit "Progres".Kualitet i ri në treg: Mish i freskët,...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in