Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AL-PORTO
Rr. Mbreti Justinian 7/1a
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 247 574
Ofrojme te Gjitha llojet e pallaqinkave si: Te thate Eurokrem Mjalte Eurokrem-kokos Eurokrem - Kikirrika...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Nerakond
ish Minexi
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 21 964
Industria konditorike. Smoki, Kikirika dhe keksa.
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
VAJRA BIMORE sh.a. "FIOL"
http://www.vajrabimore.com
L. Kryengritja e Fierit Rr. Ramiz Aranitasi
Fier
Tel: +355 (0)342 39 57, +355 (0)38 820 382, +355 (0)682 022 668
Fax: +355 (0)34 23 957
Sh.A. "Vajra Bimore" Fier është krijuar mbi bazën e privatizimit të ish ndërmarjes ushqimore...
Data e regjistrimit:19 Qershor 2009

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in