Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version English



Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AL-PORTO
Rr. Mbreti Justinian 7/1a
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 247 574
Ofrojme te Gjitha llojet e pallaqinkave si: Te thate Eurokrem Mjalte Eurokrem-kokos Eurokrem - Kikirrika...
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Fast Food Bosna
Sheshi Nëna Terezë p.n
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 247 065
Fast Food Bosna ju ofron ushqime të shpejta dhe cilësore, ëmbëlsira, pica, specialitete nga skara,...
Data e regjistrimit:04 Tetor 2008
StarBurger
Rr. Robert Doll nr. 23
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 488; +377 (0)44 656 045
Ofrojmë ushqim të shpejtë dhe të freskët, mëny të begatshme po ashtu ofrojmë ushqim me porosi...
Data e regjistrimit:10 Shtator 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in