Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Central Air Sistem
http://www.central-sistemair.biz
Prishtinë
Prishtinë
Tel: +41 91 863 26 57
Bëjmë shitje e sistemit qendror të thithjes së pluhurit (shtëpi private, banesa, hotele, zyre etj)....
Data e regjistrimit:12 Mars 2009
Emaliku
http://www.emaliku.com
Zona e Re Industriale
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 243 911
Fax: +381 (0)38 243 912
Fabrika për prodhimin e stufave, shportëve, kaminëve dhe elementeve përcjellëse.
Data e regjistrimit:12 Nentor 2008
JYSK
http://www.scan-color.com
Zona Industriale
Fushë Kosovë 12000
Tel: +381 (0)38 245 665
Fax: +381 (0)38 245 664
Shtrat, Banjo, Shtëpi dhe Kopsht.
Data e regjistrimit:27 Nentor 2007

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in