Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
A&R Kompani Pastrimi
Rr.Bajram Kelmendi
Prishtinë 10000
Tel: 044/86/82/83
Kompania e Pastrimit A&R e specializuar per pastrimin dhe mirembajtjen e te gjitha llojeve te Objekteve:Ndertesa...
Data e regjistrimit:14 Janar 2013
AROMA
Prishtinë 10000
Tel: 044 221 963
Kompania private për pastrimin e banesave *AROMA* nga Prishtina kryen pastrimin e banesave (ambientet...
Data e regjistrimit:16 Prill 2009
Beni & Clean
Fehmi Agani
Gjakovë 50000
Tel: 044 204 353
Beni&Clean ju sherben ne pastrimin e dyqaneve, restauranteve, shtepive ne pastrimin gjeneral, te xhamave,...
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009
Dolphin
Rr. Nëna Terezë p.n.
Prishtinë 10000
Tel: 038 222 205; 044 402 724
Kompania për Pastrimin e Përgjithëshem dhe Ekologjik “Dolphin“.
Data e regjistrimit:14 Dhjetor 2008
Nshp Shkelqimi
rr.Vlora 21
Prishtinë 10000
Tel: 044 238 409
Nshp Shkelqimi është kompani e specializuar në fushen e pastrimi dhe mirëmbajtjeve ditore.në vijim...
Data e regjistrimit:17 Qershor 2009
Omi Impex
Gjinoc
Therandë
Tel: +381 (0)29 271 521; +377 (0)44 119 649
Fax: +381 (0)29 271 521
Ofrojmë këto shërbime: Ndërtimin e rrugëve dhe mirëmbajtjen e kanalizimit, mirëmbajtjen dhe pastrimin...
Data e regjistrimit:26 Nentor 2008
WETROK
Dardani
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 551 666; +377 (0)44 502 102
hëbimi i specializuar Wetrok për pastrimin dhe mirmbajtjen e objekteve.Wetrok bën pastrimet gjenerale,...
Data e regjistrimit:11 Tetor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in