Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Agjencioni Turistik ARSIMI COMPANY
Tetovë - Rr. Sasho Pinxhur 62
Tetovë - Kreuzlingen 1200 - 8280
Tel: 0038970625615
Fax: 0041793535803
Agjencioni Turistik Arsimi Company është agjencion me 15 vite pervoj ne kete lemi , me 2 selit...
Data e regjistrimit:29 Dhjetor 2008
COMMAG Kaçaniku
Mbretëresha Teutë 137
Mitrovicë 40010
Tel: 028/ 539-773; 532-940
Fax: 028/ 539-773
NP "COMMAG Kaçaniku" me 1991 filloi si agjensi turistike e pare private ne Mitrovice. Tani...
Data e regjistrimit:04 Prill 2008
KOSPAY
http://www.kospay.com
Kroi i Bardhe, lokali Nr. 42, Dardani - Prishtine (Afër Postes kryesore)
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 545 682
Shitje, blerje, pagesa, etj. te gjitha online dhe pa Kredit Kartele. Mundesi te mira per te gjithe qe...
Data e regjistrimit:07 Gusht 2007
Money Gram International
http://www.dmth.com
Rr. Ahmet Krasniqi Nr. 7, Arbëria
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 221 311
Lokacionet ne Gjermani, Zvicer dhe Austri. Vizitoni www.dmth.com për më shumë informacione.
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
N.T.SH. GALAKTIKA
Rr. Jusuf Gërvalla
Prizren 20000
Tel: +377 (0)44 561 633
Agjencioni yne merret me ndermjetesimin ne shitblerjen e patundshmerive (shtepi, banesa. lokale dhe troje)....
Data e regjistrimit:01 Prill 2008
Rona
Rr. Skënderbeu p.n.
Lipjan
Tel: +381 (0)38 584 558
Western Unioni - transfertë parashë, Union Travel, - bileta aeroplani.
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
Unioni Financiar Prishtinë
http://www.ufp-ks.com
Perandori Justinian" nr. 1E - Qyteza Pejton
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 110 840; +386 (0)49 110 840
Fax: +381 (0)38 549 840
Unioni Financiar Prishtinë-Agjent i Western Union Financial Services Inc. për Kosovën ofron shërbimin...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in