Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishKosova Real Estate
http://www.kosovarealestate.net
Prishtinë 10000
Kosova Real Estate përmes web faqes zyrtare ju mundëson të gjithë agjencioneve te patundshmërive,...
Data e regjistrimit:03 Shtator 2007

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AGIKONS
http://www.agikons.com
Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit" A0/1
Tiranë
Tel: +355 (0)48 830003; +355 (0)69 20 87127
Fax: +355 (0)48 830004
AGI Kons" është një shoqëri që i ka fillimet e saj në vitin 2002. E organizuar në një mënyrë...
Data e regjistrimit:26 Korrik 2009
Agjencioni për patundshmeri FJALA
http://www.real.kosova-yp.com/kerko.php?IDagjentit=5
Kompleksi i Ri, Dardani
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 813 957; +381 (0)64 505 0652
Agjencioni për patundshmeri FJALA me perfaqësi në te gjithë Kosoven ben shitjen dhe blerjen e pronave,...
Data e regjistrimit:28 Qershor 2007
Agjensioni për Patundshmëri - Arti -
Remzi Ademaj Nr.41
Prizren 20000
Tel: +381 (0)29 223 974
Agjensioni për patundshmëri - Arti - gjendet në Prizren mu pranë Kuvendit të ri komunal.
Data e regjistrimit:26 Mars 2008
Alfa Information Real Estate
http://www.alfainformation.com
Sheshi Willsonm Ish-Blloku
Tiranë
Tel: +355 (0)4 262871
Fax: +355 (0)4 262871
Alfa Information Real Estate in Tirana Albania & Pristina Kosova - Ne jemi e vetmja zgjidhje per ju!...
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2007
Anem L.T.C.
http://www.anem-ks.com
Hajdar Dushi OB-CD 2/2
Prishtine 10000
Tel: +377(0)45 575 000; +386(0)49 575 000
Fax: +381(0)38 23 22 11
Agjencion per patundshmeri dhe ndermjetesime.
Data e regjistrimit:08 Qershor 2012
BUZUKU CONSULTING GROUP
http://www.buzukuconsulting.com
Bulevar M.Tita b.b
Ulqin 85360
Tel: +381 (0)85 401 748
Fax: +381 (0)85 413 538
BUZUKU CONSULTING GROUP ju ofron keto sherbime: Regjistrimi i të gjitha formave të subjekteve afariste,Shërbimet...
Data e regjistrimit:26 Dhjetor 2006
Capital Ring
http://www.ringks.com
Rr. "Andrea Gropa", no: 31
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 227 724
Fax: +381 (0)38 227 724
Capital Ring - estate agent.
Data e regjistrimit:08 Maj 2009
Ecoimpex
http://www.ecoimpex-90.com
Rr. Fehmi Agani 9/1
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 222 757
Fax: +381 (0)38 249 263
PËRSHKRIMI I SHKURTËR I HISTORIKUT TË NDËRRMARRJES PRIVATE "ECOIMPEX".Kjo ndërrmarrje...
Data e regjistrimit:14 Nentor 2006
ED Real Estate
http://www.ed-re.com
Rr.Bulevardi Bajram Curri 1
Tiranë 1001
Tel: ++35542236099
Nje nga agjensite me serioze te pasurive te patundshme ne tregun shqipetar, ED Real Estate, ju ofron...
Data e regjistrimit:14 Qershor 2008
F.A.A. Group
http://www.faarealestates.com
Rr. UÇK-së nr.12
Prishtinë 10000
Tel: 038 22 33 11; 044 11 65 68
Fax: 038 22 33 66
F.A.A. Group shërben tregun e patundeshmerise me keto produkte; patundeshmerise (banesave lokaleve...
Data e regjistrimit:03 Shtator 2007
Shko tek faqja: 1 2 3 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in