Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Accounting Plus
Dardania Su 5/7
Prishtinë 10000
Tel: 044 189 451
Accounting Plus merret me te gjitha sherbimet financiare dhe kontabilitetit, - Kontabilitetin sipas tatimeve...
Data e regjistrimit:13 Shkurt 2010
Audit n.p.a.
Dardani, QT Kroi Bardhë lok.42
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 131 457
"AUDIT" npa kryen shërbime të: Auditimit, kontabilitetit dhe Konsulencës financiare dhe...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
COMAX
http://www.comaxi.com
Rruga UÇK 80/3
Prishtinë 10000
Tel: +386 (0)49 468 490
COMAX është themeluar duke u bazuar në praktikat më të mira botërore të disiplinës së menaxhimit,...
Data e regjistrimit:26 Mars 2009
DCE-Development Consulting & Engineering
http://www.dce-group.com
Rr. Tringe Smajli 1/1
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 222 929
Fax: +381 (0)38 222 929
Development, Consulting & Engineering apo shkurtimisht DCE është një firmë që ofron ekspertizë...
Data e regjistrimit:01 Shtator 2007
INN Consulting
http://www.inn-consulting.com
Bulevardi Bill Clinton, Qendra Tregtare Dardani, Kati 2, no.2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 550 355
INN Consulting është një ndër kompanitë lidere për kualitet në konsulence te bizneseve te vogla...
Data e regjistrimit:12 Nentor 2007
Macro Finance
Rr.V.Gervalla (Përball Entit Social)
Ferizaj 70000
Tel: 044 381 228, 038 719 234
Ofrojmë:Sherbime te ndryshme Kontabiliteti,Konsulenca Financiare dhe Administrative per Bizneset,Regjistrimin...
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009
MDA - Management and Development Associates
http://www.seemda.com
Ulpiana, 25 Zija Shemsiu Street
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 500 147
Fax: +381 (0)38 500 247
MDA ofron konsulencë menaxheriale dhe trajnime menaxheriale për organizatat kliente. E përkushtuar...
Data e regjistrimit:19 Tetor 2007
N.SH.Univerzum-Audit
Rr.Fan Noli 156 Ferizaj
Prishtinë
Tel: +377 44 124 898;500 877
Fax: 0290 327 122
Veprimtaria kryesore e biznesit tonë është e përqendruar në:-Konsulencë-Kontabilitet-Auditimin...
Data e regjistrimit:09 Shkurt 2008
Smart Center
http://www.smartcenter-ks.tk
Prishtinë
Prishtinë 10000
Tel: +37744455674
SMART Center ofron shërbime ekonomike dhe juridike për biznese. Shërbimet e SMART Center janë: Përpilimi...
Data e regjistrimit:22 Qershor 2007
Urban Tech
Pejton
Prishtinë 10000
Tel: 044 344 004
Ofrojmë këto shërbime:- Mirëmbajtjen e librave të kontabilitetit,- Regjistrimin dhe likuidimin e...
Data e regjistrimit:09 Janar 2009
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in