Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Accounting Plus
Dardania Su 5/7
Prishtinë 10000
Tel: 044 189 451
Accounting Plus merret me te gjitha sherbimet financiare dhe kontabilitetit, - Kontabilitetin sipas tatimeve...
Data e regjistrimit:13 Shkurt 2010
Agjensioni i kontabilitetit
Rr. Nëna Terezë
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 285 282
Mbajtja e librave te kontabilitetit për të gjitha ndërmarrjet e vogla, te mesme dhe të mëdha.
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
ASK-LOR (kontabilitet)
Hakif Zejnullahu
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 507 552
Fax: +381 38 542 876
Agjensioni i Standardeve te Kontabilitetit te Kosoves "ASK-LOR"(kontabilitet) kryejme keto...
Data e regjistrimit:31 Dhjetor 2007
Audit n.p.a.
Dardani, QT Kroi Bardhë lok.42
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 131 457
"AUDIT" npa kryen shërbime të: Auditimit, kontabilitetit dhe Konsulencës financiare dhe...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
BUZUKU CONSULTING GROUP
http://www.buzukuconsulting.com
Bulevar M.Tita b.b
Ulqin 85360
Tel: +381 (0)85 401 748
Fax: +381 (0)85 413 538
BUZUKU CONSULTING GROUP ju ofron keto sherbime: Regjistrimi i të gjitha formave të subjekteve afariste,Shërbimet...
Data e regjistrimit:26 Dhjetor 2006
IAC - Info Accounting Consult
Rr. Mark Isaku nr. 17
Prishtinë 10000
Tel: 038 224 349 / 044 831 812
IAC - Info Accounting Consult.
Data e regjistrimit:02 Shtator 2008
IMB - Instituti i Modelimeve në Biznes
http://www.imbks.com
Dardani, Qendra e re Tregtare te posta
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 544 595
Fax: +381 (0)38 544 595
Instituti i Modelimeve në Biznes. Shitje, shërbime, trajnime, kontabiliteti ALPHA, kontabiliteti, Arka...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
INN Consulting
http://www.inn-consulting.com
Bulevardi Bill Clinton, Qendra Tregtare Dardani, Kati 2, no.2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 550 355
INN Consulting është një ndër kompanitë lidere për kualitet në konsulence te bizneseve te vogla...
Data e regjistrimit:12 Nentor 2007
Macro Finance
Rr.V.Gervalla (Përball Entit Social)
Ferizaj 70000
Tel: 044 381 228, 038 719 234
Ofrojmë:Sherbime te ndryshme Kontabiliteti,Konsulenca Financiare dhe Administrative per Bizneset,Regjistrimin...
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009
N.SH.Univerzum-Audit
Rr.Fan Noli 156 Ferizaj
Prishtinë
Tel: +377 44 124 898;500 877
Fax: 0290 327 122
Veprimtaria kryesore e biznesit tonë është e përqendruar në:-Konsulencë-Kontabilitet-Auditimin...
Data e regjistrimit:09 Shkurt 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in