Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishNLB Prishtina
http://www.nlbprishtina-kos.com
Rr. Rexhep Luci, Nr. 5
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 180
Fax: +381 (0)38 246 189
NLB Prishtina është bankë me kapital slloveno-kosovar, me shtrirjen më të madhe gjeografike, stafin...
Data e regjistrimit:21 Tetor 2006

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Autoriteti Qendror Bankar i Kosovës
http://www.cbak-kos.org
Rr. e Garibaldit nr.33
Prishtinë
Tel: +381 (0)38 222 055
Fax: +381 (0)38 243 763
Autoriteti Bankar dhe i Pagesave i Kosovës (BPK) është një entitet i veçantë i cili ka të drejtë...
Data e regjistrimit:06 Dhjetor 2006
Banka Ekonomike
http://www.bekonomike.com
Rr. Migjeni nr.1
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 244 396
Fax: +381 (0)38 243 828
Banka Ekonomike.Filialat:Filiala në Prishtinë “Luan Haradinaj" p.n.Tel. 038/229-497Fax. 038/243-828Filiala...
Data e regjistrimit:08 Nentor 2006
NLB Prishtina
http://www.nlbprishtina-kos.com
Rr. Rexhep Luci, Nr. 5
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 180
Fax: +381 (0)38 246 189
NLB Prishtina është bankë me kapital slloveno-kosovar, me shtrirjen më të madhe gjeografike, stafin...
Data e regjistrimit:21 Tetor 2006
ProCredit Bank
http://www.procreditbank-kos.com
Rr. Skënderbeu (përballë Komunës)
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 240 248
Fax: +381 (0)38 248 777
ProCredit Bank, është banka numër një në Kosovë.
Data e regjistrimit:31 Tetor 2006
Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C
http://www.raiffeisen-kosovo.com
Rruga UÇK 51
Prishtinë 10000
Tel: + 381 (0)38 222 222
Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C është anëtare e RZB Group dhe degë e Raiffeisen International Bank-Holding...
Data e regjistrimit:23 Shtator 2007
Shoqata e Bankave të Kosovës
http://www.bankassoc-kos.com
Rr. Bajram Kelmendi Nr.15
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 171
Fax: +381 (0)38 246 172
Shoqata e Bankave të Kosovës është përfaqësuese e sektorit bankar në Kosovë. Ajo përfaqëson...
Data e regjistrimit:24 Tetor 2008
TEB Kosova
http://www.teb-kos.com
Rr. Agim Ramadani Nr. 15
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 230 000
Fax: +381 (0)38 224 699
TEB sjell në Kosovë përvojen dhe traditën e saj bankare 80-vjeqare.TEB është në bashkëpronësi...
Data e regjistrimit:09 Prill 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in