Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Abi-G
Fsh. Qyshk
Pejë
Tel: +381 (0)39 34 931
Fax: +381 (0)39 34 931
Bejmë transportin e mallrave nga te gjitha vendet tjera për në Kosovë dhe anasjelltas si dhe zhdoganimin...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Agjension Doganor Lori
vermicë- Prizrne
Prizren dhe Kaqanik 20000
Tel: 049229053-045458358
Shpedicione në të gjitha terminalet doganore në KosovëBëjm Transport nga Europa për Kosovë,Shqipri,Maqedoni,mal...
Data e regjistrimit:10 Maj 2012
Agjensioni doganor " GLOBAL SHPED "
Vermicë,Prizren
Prizren 20000
Tel: 045/656-979 / 045/440-004
Bejme shpedicionin e te gjitha mallerave qe hyn dhe dalin nga shteti i Republikes se Kosoves.
Data e regjistrimit:19 Janar 2012
Agjensioni Doganor "TONA"
Parku industrial Trepça-
Mitrovicë
Tel: 044 587 666; 049 587 666; 044 864 958
Agjension doganor per shpedicion te mallerave te ndryshme dhe te automjeteve.
Data e regjistrimit:14 Shtator 2009
BUZUKU CONSULTING GROUP
http://www.buzukuconsulting.com
Bulevar M.Tita b.b
Ulqin 85360
Tel: +381 (0)85 401 748
Fax: +381 (0)85 413 538
BUZUKU CONSULTING GROUP ju ofron keto sherbime: Regjistrimi i të gjitha formave të subjekteve afariste,Shërbimet...
Data e regjistrimit:26 Dhjetor 2006
Cimarosti sh.p.k.
http://www.cimarosti-ks.com
Rr. Fehmi Agani Nr.35
Prishtinë 10000
Tel: +381(0)38 24 83 67
Fax: +381(0)38 24 83 67
Bejmë transportimin e mallrave si dhe gjithashtu shpedicionin nga te gjitha vendet e Botës. Si dhe...
Data e regjistrimit:16 Shkurt 2007
Jeta Shped
Rr. I.Qemali, nr.6
Tel: +377 (0)44 155 511
Agjension doganor, shërbime zhdoganimi te mallërave dhe te të gjitha automjeteve. Kontrata, etj.
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Kalina 2
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 170 381
Bëjmë sigurimin e automjeteve, personave fizik, pasurisë së patundshme, zhdoganimin e automjeteve...
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
Lorik-Shped
Hakif Zejnullau 12/2 Prishtine
Prishtine 10000
Tel: 044/507-552
Fax: 038/542-876
Kryejm te gjitha sherbimet doganore :-Doganimet e te gjitha mallrave,-Zhdoganimin,-Ankesa te ndryshme...
Data e regjistrimit:14 Qershor 2009
N.SH-PRISHTINA2000
B.i diellit, rr1-hyrja3/15
Prishtinë 10000
Tel: +37744247377
Fax: +38138558114
Agjensioni Doganor ’NSH PRISHTINA 2000’Shpedicion i brendshem dhe nderkombetar,Ofrojme sherbime ne...
Data e regjistrimit:22 Janar 2009
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in