Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
BioCHEM-PRISHTINA
http://www.aim-ks.org
Dardania SU 1/5
Prishtinë 10000
Tel: 038550444: 044133001;044274747
Laboratori kryen mbi 380 analiza te ndryshme.Jemi te vetmit qe kryejme Viruset, tumor markeret,imunoglobulinat,...
Data e regjistrimit:10 Shtator 2007
Internistika
Velani Rr. 5, Nr.12
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 136 151; +377 (0)44 233 153
Ofrojmë: Vizita mjekësore nga te gjitha lemitë e mjekesisë, vizita internistike - kardiologjike si:...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Klinika Neuropsikiatrike Neuroni
http://www.neuronilife.com
Rr. "Hakif Zejanullahu" Nr. 95
Besianë 11000
Tel: +377 (0)44 163 253
Fax: +381 (0)38 571 027
Teknologjia të cilën e posedon Klinika Neuropsikiatrike Neuroni është mjaft bashkohore dhe me standardet...
Data e regjistrimit:24 Janar 2008
Laboratori Akumed
Lagjia Ulpiana D5
Prishtinë
Tel: 038-544-176
Laboratori Akumed është i licencuar per te kryer te gjitha analizat Biokimike. Në Laboratorin Akumed...
Data e regjistrimit:26 Dhjetor 2007
Laboratori Analiza
Viti 60000
Tel: 044 049 369264
Ardian B.Hyseni inxh. i Biologjisë Aplikative Biokimiko-Fiziologjik Kryejm të gjitha analizat laboratorike’’...
Data e regjistrimit:07 Nentor 2009
Laboratori Valmiri
Bahri Fazliu pn.
Podujeve
Tel: o44-319-283@427-179
Fax: 038-571-364
Laboratori Valmiri - Podujeve.
Data e regjistrimit:06 Qershor 2009
Medilab Human
Bregu i Diellit, Rr. -I-, Hyrja 4, Nr.3
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 549 666; +377 (0)44 501 319/501 320
Fax: +381 (0)38 245 891
Ne bashkepunim me firmen gjermane Human GmbH Viesbaden kryen te gjitha analizat biokimike dhe hematologjike...
Data e regjistrimit:01 Nentor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in