Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
AGANI LTD
http://www.agani.net
Shelgjet e Prronit p.n. Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 517 093
Fax: +381 (0)38 517 076
Shitblerje me shumicë dhe pakicë te medikamenteve, instrumenteve, aparateve, materialit mjekësor,...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
ALB-MED
http://www.alb-med.com
Adem Jashari p.n.
Dragash 22000
Tel: +377 (0)44 179896
ALB-MED është botues i specializuar në fushën e mjekësisë dhe të edukimit shëndetësor. 1. Atlasi...
Data e regjistrimit:17 Tetor 2006
Allianz
Rr. Vellushë e Poshtme, Nr.22
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 246 146
Fax: +381 (0)38 246 146
Allianz - Depo dentale.
Data e regjistrimit:03 Shtator 2008
Friends Medical
http://www.friendsmedical.com
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 224 194
Fax: +381 (0)38 249 835
Friends ofron të gjitha llojet e paisjeve medicionale dhe material harxhues me garancion si dhe afat...
Data e regjistrimit:08 Shtator 2008
Konti Medical
http://www.kontimedical.com
Ortakoll Lam A5/10
Prizren
Tel: +381 (0)29 41 655
Përfaqësues gjeneral për Kosovë i kompanisë ALOKA. Konti Medical bën shitjen, instalimin dhe servisimin...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Kosovamed
Gjon N. Kazazi, 386/2
Gjakovë
Tel: +381 (0)390 23 111
Mirremi kryesisht me mjete teknike dhe shpenzuese për medicinë. Mjetet tona janë të një kualiteti...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Medilab Human
Bregu i Diellit, Rr. -I-, Hyrja 4, Nr.3
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 549 666; +377 (0)44 501 319/501 320
Fax: +381 (0)38 245 891
Ne bashkepunim me firmen gjermane Human GmbH Viesbaden kryen te gjitha analizat biokimike dhe hematologjike...
Data e regjistrimit:01 Nentor 2008

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in