Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
Dent-X
http://www.dentx.net
Rr. Zagrebi 2
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 198 788
Ordinancë stomatologjike , Laborator dentar , Kurse për teknik të dhëmbëve. proteza valplast etë...
Data e regjistrimit:20 Prill 2007
Dhembi
Adem Jashari
Gjilan 60000
Tel: +377 (0)44 176 697
Ordinancë specialistike oralo-kirurgjike.
Data e regjistrimit:08 Nentor 2008
Ezana Dent
Fushë Kosovë
Tel: 044 640 147
Sherbime Stomatologjike, me materiale cilesore evropiane, zvicerrane, gjermane, me garancion deri en...
Data e regjistrimit:20 Mars 2009
FRIDENT
Rr. Skënderbeu
Gjilan
Tel: +377 (0)44 176 698
Ordinanca specialistike e protetikes stomatologjike kryen te gjitha sherbimet dentare
Data e regjistrimit:25 Shtator 2008
ITALDENT
http://www.italdent-al.com
Rr:Ded Gjo Luli 1/1/4
Tirana 00355
Tel: 00355 4 222 9580
Fax: 00355 4 222 9580
ITALDENT Klinikë & Laborator DentarSpecialistë italianë dhe shqiptarë me eksperiencë shumë vjeçare...
Data e regjistrimit:13 Nentor 2008
Klinika Dentale Eurodental
http://www.eurodental.org
Rr.Eqrem Qabej nr.17
Prishtinë
Tel: +377 (0)44 159 003
Ju ofrojme keto sherbime: Stomatologjia preventive:• Fluorizimi i dhëmbëve• Vulosja e fisurave•...
Data e regjistrimit:31 Janar 2008
Klinika Specialistike Dentare "DANI"
Rr. Dëshmoret e Kombit nr.73
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 21 285
Dr. Ramadan Çërkini, specialist i ortodoncisë - Ferizaj.Gjindemi në qender të qytetit afër postes...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Klinika stomatologjike "EURODENT "
rr.Qamil Hoxha 12
Prishtinë 10 000
Tel: 038/220 782
Klinika stomatologjike EURODENT kryen sherbime dhe intervenime stomatologjike ne menyre me bashkohore...
Data e regjistrimit:08 Mars 2008
Metident
Rr. De Rada 40
Prizren
Tel: +381 (0)29 32 206
Ordinanca stomatologjike.
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Ord.sto.AggnosDent
L. Prizrenit PN
Prishtinë 10000
Tel: 044 118 171
Sherbime Stomatologjike Specialistike.
Data e regjistrimit:04 Nentor 2009
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in