Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ABC Engineering
http://www.abc-kos.com
Rr.Sadik Stavileci nr.90
Gjakovë 50000
Tel: + 381 (0)390 21 264
Fax: + 381 (0)390 21 264
Mobilie kualitative Sllovene dhe Italiane. Dyer dhe dritare Sllovene, parket klasik, llamel parket dhe...
Data e regjistrimit:27 Mars 2007
Alpina
Vellëzerit Fazliu
Prishtinë 10000
Tel: +377 (0)44 609 362
Te gjitha llojet dhe ngjyrat e laminatit mund ti gjeni tek ne, gjithashtu bejmë renovimin e banesave,...
Data e regjistrimit:22 Janar 2008
ARALBI & 7D
Rr. Beteja e Koshares 31
Pejë 30000
Tel: 039 433 320
Ngjyra dhe Llaqe.Fasada.Izolime - Hidro & Termo.KNAUF - AMSTRONG.Hekrari.Mjete dhe vegla Pune.Ekipe profesionale.Kombinim...
Data e regjistrimit:26 Maj 2009
Arb-Rini
http://www.arb-rini.com
Rr. Rexhep Bislimi nr. 129
Ferizaj 70000
Tel: 0290 328 177; 044 133 055
Fax: 0290 328 177
Ndërmarrja Arb-Rini ju ofron materiale të ndryshme për punët përfundimtare në ndërtimtari, si...
Data e regjistrimit:06 Nentor 2008
ArsProjecting Group
http://www.arsprojecting.com
Rr. Reqakut
Ferizaj 70000
Tel: 044174343
Fax: 0290323206
Posedojmë përfaqësinë e firmes se mirenjohure gjermane "BRILLUX".Ngjyra, Llaqe, Epoxide,...
Data e regjistrimit:20 Prill 2009
ASCOM PVC&AL
http://www.ascom-group.com
Zona Industriale nr.315
Prishtinë 10000
Tel: 044 205-568
Fax: 038 245-783
ASCOM PVC&AL ben prodhimin e dyerve dhe dritareve nga alumini dhe plastika. Gjithashtu ben prodhimin...
Data e regjistrimit:25 Maj 2007
ASTIR
Dardani
Gjakovë 10000
Tel: +381 (0)390 324 604,044 334 836,044 151 760
Në Astir ju mund të furnizoheni me të gjitha llojet e materialeve izoluese, stuk, ngjyra super lateks,...
Data e regjistrimit:29 Shtator 2008
Baholli Colors
Rr. e Prizrenit nr. 2
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 243 843
Fax: +381 (0)38 243 843
Baholli Colors ju ofron ngjyra dhe llaçe të ndryshme të një cilësie të lartë për të gjitha llojet...
Data e regjistrimit:03 Tetor 2006
Bifurkacioni
Rr. Epopeja Jezercit, nr 80
Ferizaj
Tel: +381 (0)290 28 780; +377 (0)44 120 434
Ju ofrojm materiale ndërtimore dhe elektrike, fasada, knauf, suvatim dhe izolime të shtëpive.
Data e regjistrimit:02 Nentor 2008
Bledi Color
http://www.bledicolor.com
Rr. K.Kumanova
Shtime 7200
Tel: 044277487
Kompania Bledi Color është Ndermarrje Tregtare.Ne programin tone te shitjes kemi ngjyra,llaqe si dhe...
Data e regjistrimit:10 Gusht 2008
Shko tek faqja: 1 2 3 4 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in