Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishRadhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
CITY Pharmacy
Rr. Fehmi Agani nr. 24
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 541 908
Barnatore me shumicë dhe pakicë.
Data e regjistrimit:02 Tetor 2006
EuroPharm
Zona Industriale Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 544 185; 038 544 186
Fax: +381 (0)38 544 185; 038 544 186
EuroPharm është përfaqsues ekskluziv i barërave të HEMOFARM-it për Kosovë.- EuroPharm është...
Data e regjistrimit:17 Nentor 2008
Exclusive sh.p.k
http://www.exclusive-team.com
Zona Industriale
Prishtinë 10000
Tel: 038 601 150
Fax: 038 601 151
Kozmetike, pasterti personale dhe farmaci.
Data e regjistrimit:08 Gusht 2008
Insituti për Ekselencë Farmaceutike
http://www.inpharmex.org
Isa Kastrati 219
Prishtinë 10000
Tel: +381(0)38247725
Fax: +381(0)38247725
Mission of The Institute for Pharmaceutical Excellence: * providing sound, objective advice and counseling...
Data e regjistrimit:13 Janar 2008
Kosovamed
Gjon N. Kazazi, 386/2
Gjakovë
Tel: +381 (0)390 23 111
Mirremi kryesisht me mjete teknike dhe shpenzuese për medicinë. Mjetet tona janë të një kualiteti...
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
LEKA-med
Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 548 845
Fax: +381 (0)38 540 712
Ndërmarrje shëndetësore për furnizim medicinal.
Data e regjistrimit:21 Shtator 2008
Liza-trade Pharmaceuticals
http://www.lizatrade.com
Rr:Bingeni Nr:104
Prizren 20000
Tel: +381 (0)29 552 937
Fax: +381 (0)29 552 937
Liza-trade Pharmaceuticals është kompani farmaceutike e cila merret me marketingun dhe shitjen e...
Data e regjistrimit:25 Tetor 2008
NaSaBa
Zaplluxhe
Prizren
Tel: 038 558 583
Barëra me shumic dhe pakic export import nga Kosova dhe jasht vendit
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
Pharmaceutical - Barnatore "AGANI"
http://www.agani.net
QKU, te hyrja e dytë
Tel: +381 (0)38 517 076
Orari i punës: 07.00 - 21.00,te dielave: 09.00 - 15.00.
Data e regjistrimit:01 Tetor 2006
Pharmaks
Imzot Nikë Prela D9/3/2
Prishtinë
Tel: 038 55 11 47
Fax: 038 55 11 47
Agjenci për marketing, publikime, konsulencë dhe çështje rregullatore farmaceutike
Data e regjistrimit:14 Mars 2008
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

FizioPlus

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in