Faqe te Verdha, Flete te Verdha, Kosova, Biznese, Firmas

Hosting dhe Domene  
Shkruaj emrin e biznesit ose shërbimit: Kërkim i avancuar

English version EnglishEUROTERM
http://www.euroterm.kosova-yp.com
Kalabria, p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 541 189
Fax: +381 (0)38 541 189
Euroterm ju ofron material për nxemje qendrore te prodhuesve te njohur si: Centrometal, CTC, Rotex,...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006

Radhit sipas: Emri | Data e regjistrimit | Qëlluar
ARTA UNIVERZAL
Rr.Nene Tereza Nr.76
Fushë Kosovë
Tel: 038/537-160 , 044/423-916
Material ndertimor dhe hidrosanitari
Data e regjistrimit:12 Tetor 2006
CTA
Pjetër Bogdani Nr. 26
Pejë 30000
Tel: 039 432 577; 044 506 446
Fax: 039 432 466
CTA ju ofron shërbime të ndryshme termo dhe hidro instaluese me një cilësi të lartë të shërbimeve...
Data e regjistrimit:30 Nentor 2008
Drilon Trade
Rr.Abedin Rexha,p.n
Klinë
Tel: +381 (0)39 71 664; +377 (0)44 120 927
Fax: +381 (0)557 960
Veprimtaria: Ndërtimi i lartë dhe i ulët, Prodhimi i trajseve për veprimtari, Tregtimi me prodhime...
Data e regjistrimit:02 Nentor 2008
Eli Term
Deçan p.n
Deçan 51000
Tel: 044 207 128
Ndërmarrja shërbyese Eli Term, është ndërmarrje e specializuar në projektimin dhe instalimin e...
Data e regjistrimit:13 Mars 2008
Emaliku
http://www.emaliku.com
Zona e Re Industriale
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 243 911
Fax: +381 (0)38 243 912
Fabrika për prodhimin e stufave, shportëve, kaminëve dhe elementeve përcjellëse.
Data e regjistrimit:12 Nentor 2008
EUROTERM
http://www.euroterm.kosova-yp.com
Kalabria, p.n.
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 541 189
Fax: +381 (0)38 541 189
Euroterm ju ofron material për nxemje qendrore te prodhuesve te njohur si: Centrometal, CTC, Rotex,...
Data e regjistrimit:27 Shtator 2006
Fortesa
http://www.fortesa.net
Veternik
Prishtinë 10000
Tel: +381 (0)38 545 696; +381 (0)38 552 229
Fax: +381 (0)38 552 229
Shërbimet tona:Shitësit tanë profesinalë do ju ndihmojnë ne perzgjedhjen e mallit qe do te ju ploteson...
Data e regjistrimit:21 Shtator 2008
Hiti company
http://www.hiticompany.com
Ferizaj-Koshare
Ferizaj
Tel: 044/115-042
Fax: 038/540-468
Ofrojm lloje te ndryshme te kaminave.
Data e regjistrimit:03 Korrik 2007
Install Engineering
Kroi i Bardhë nr. 12
Prishtinë 10000
Tel: 038 540 977; 044 147 749, 044 296 932
Fax: 038 540 977
Ndermarrja Install Engineering sh.p.k. nga Prishtina është themeluar ne gusht te vitit 1999.Fillimisht...
Data e regjistrimit:30 Nentor 2008
IZOPACK AUSTRIA Sh.P.K
http://izopack.bloombiz.com
Xhaf Zotaj, tek mbi kalimi i ures se Fllakes
Durres 2019
Tel: +355672085170
Fabrike per prodhimin e Polysterolit (Stiroporit)
Data e regjistrimit:23 Shkurt 2009
Shko tek faqja: 1 2 

Faqe te Verdha te Kosoves - MarketingKOSOFT Ads

  Kosova Yellow Pages Web Direktori Shqiptare KOSOFT STUDIO EuroPages

Rekomandoje - Bëje faqe startuese -  - Rregullat & Kushtet
Lidhu me ne - Kodet postare - Numra me rendësi - Kontaktoni webmaster-in